Povratak u školske klupe: Odlična tematska žurka povodom rođendana Keti Peri (foto)

Povratak u školske klupe: Odlična tematska žurka povodom rođendana Keti Peri (foto)

Autor: | 31/10/2016

0

Za pevačicu Keti Peri proslava 32. rođendana bila je idealna prilika da se ponovo vrati u školske klupe, ali je ovoga puta bila u ulozi zločeste direktorice škole koja je zaljubljena u nastavnika fizičkog u kog se maskirao Orlando Blum.

Nije reč o scenariju za novi spot ili film, nego o originalnoj ideji pevačice za svoj rođendan.

Keti je bukvalno imala noć za pamćenje, a izgleda da je inspiraciju pronašla u Oliviji Njutn-Džon i Džonu Travolti i njihovom zajedničkom filmskom hitu "Briljantin" jer slavna pevačica temu za žurku našla u životu srednjoškolaca 50-ih godina prošlog veka.

Pevačica se za svoj rođendan i prigodno kostimirala, i stavila na glavu žutu periku s predimenzioniranom punđom, a uz boju kose uklopila je žutu košulju, kao i suknju i sako od tvida.

Njena prijateljica, glumica Kejt Hadson prerušila se u razuzdanu devojku, pa se u skladu sa tim stajlingom  i ponašala čitave večeri, dok se dečko Keti Peri, glumac Orlando Blum, odlučio za kratak šorc i majicu dugih rukava s velikim slovom "B" i pištaljkom na grudima. U čitav stajling odlično se uklopila posvetljena kosa koju Orlando ima zbog filma koji trenutno snima.

Fotografiju s nezaboravnog partija na svom profilu na Instagramu objavila je još jedna glumica, Džesika Alba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: keti peri