Zbog zavisti: Kejt Midlton je u centru "rata" u kraljevskoj porodici?

Zbog zavisti: Kejt Midlton je u centru "rata" u kraljevskoj porodici?

Autor: | 06/11/2016

0

Izgleda da se Kejt Midlton našla usred rata u kraljevskoj porodici, a za sve je "kriva" njena popularnost u javnosti.

- Epska bitka odigrava se među članovima britanske kraljevske porodice, a u središtu sukoba je Kejt Midlton - kaže neimenovani izvor za magazin "Life & Style".

Prema navodima tog časopisa, šarm i lepota vojvotkinje od Kembridža, koji su osvojili simpatije širom planete, učinile su Kejt izborom broj jedan kada kraljevska porodica treba zvanično da komunicira sa javnošću.

Istovremeno, ta čast ju je postavila i u centar ljute bitke koju neimenovani izvor smelo naziva "najgorim skandalom u kraljevskoj porodici u ovom veku".

- Princeze Beatrisa i Eugenija, rođake princa Vilijama, veoma su ljute i ljubomorne jer je Kejt umesto njih u centru pažnje. Zbog toga su princ Čarls i princ Endrju, Čarlsov mlađi brat i otac Beatrise i Eugenije, ozbiljno zaratili. Beatrisa i Eugenija su optužile svog strica, princa Čarlsa, da favorizuje Kejt, i požalile se svome ocu, princu Endrjuu da bi kao "plavokrvne princeze", trebalo da imaju više kraljevskih odgovornosti - kaže izvor.

Princeze Eugenija i Beatrisa

U tekstu se dalje navodi da se princ Endrju čak posvađao sa kraljicom Elizabetom, koja je princu Čarlsu naložila da sredi stvar, s obzirom, i ovo je naročito zanimljivo, da se kraljica sprema da, kako se kaže u tekstu, "preda štafetu svom najstarijem sinu".

Princ Čarls je, navodno, odbio da Beatrisi i Eugeniji da istaknutije uloge u životu kraljevske porodice, pa je čitav problem ostao da visi u vazduhu, na štetu omiljene Kejt.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images
Tagovi: Kejt Midlton

Najnovije vesti