Prvo pojavljivanje Vala Kilmera nakon vesti da je teško bolestan (video)

Prvo pojavljivanje Vala Kilmera nakon vesti da je teško bolestan (video)

Autor: | 12/11/2016

0

Val Kilmer se pojavio prvi put pred javnošću od kada je širom sveta odjeknula vest da boluje od raka i da se nalazi u vrlo teškom stanju.

Val se mučio dok je govorio, reči su ponekad bile nerazumljive, ali je publika bila strpljiva da ga sasluša na njegovom prvom javnom pojavljivanju.

- Išao sam na probe predstave "Građanin Tvejn", u Floridu, kada su počeli moji problemi sa govorom - rekao je gumac i nastavio - Očigledno je da se još uvek oporavljam od tada kao što vidite. Jezik mi je otečen i otkazao sam turneju sa predstavom.

Majkl Daglas je nedavno izjavio da Val boluje od raka grla i da se nalazi u dosta lošem stanju.

Ipak, Val je negirao sve što je njegov prijatelj rekao, insistirajući na tome da ne boluje od raka.

- Pošto  se oporavljam i prikazujem fim, ne moram da govorim - rekao je gomili na snimanju  - Zabavno je i uživam u svemu.

Kilmer se nije mučio samo sa izgovaranjem reči, već i sa pljuvačkom koja mu je curila niz bradu, te je dao maramicu jednom momku iz publike uz reči: Slobodno je zadrži, čitava je umazana nećim! - na šta je publika prasnula u smeh.

Val je upitao ima li neko želju da nešto sazna, a kada je jedan mladić rekao da on ima pitanje za glumca, Kilmer je rekao:

- Ako niste čuli, rekao je da me voli! - što je ponovo izazvalo salve smeha u publici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: val kilmer