Kraj drame: Sinovi Čarlija Šina pronađeni, bivša žena hospitalizovana

Kraj drame: Sinovi Čarlija Šina pronađeni, bivša žena hospitalizovana

Autor: | 17/11/2016

0

Bruk Miler, bivša žena Čarlija Šina je hospitalizovana, a deca su na sigurnom, nakon što je prijavljen njihov nestanak, objavila je policijska služba Jute.

Kako piše TMZ, Bruk je pronađena kako bosonoga ulazi u bar u Salt Lejk Sitiju u utorak uveče, zajedno sa sedmogodišnjim Bobom i Maksom, kao i porodičnom dadiljom. Dok su bile u baru, Bruk i dadilja su se upustile u svađu, što je dalo vremena barmenu da pozove policiju.

U saopštenju policijske uprave stoji: 

- U jutarnjim satima 16. novembra, dispečer je primio poziv od osobe koja je tvrdila da je majka Bruk Miler. Policijska patrola je primila poziv i locirala Milerovu, dadilju i dvoje dece na prilaznom putu blizu Nefija u Juti. Deca su na bezbednom i biće vraćena porodici. Milerova je odvedena u bolnicu na evaluaciju.Državni istražni organi trenutno ispituju kako je došlo do ovog incidenta. Nemamo više podataka koje bi mogli da podelimo sa javnošću - bilo je sve što je saopšteno iz policijske službe.

 

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/policija-traga-za-dvoje-dece-carlija-sina/

Kao odgovor na čitav ovaj nemio događaj, Čarli je izjavio za TMZ:

- Samo želim da dovedem kući na sigurno. Nemam ništa više da dodam a da je vezano za ovu čitavu situaciju. - rekao je uznemireni Čarli Šin.

Bruk i Čarli su se venčali 2008. godine, ali su se razveli dve godine kasnije. Nešto ranije ove godine, javnost je saznala da se Bruk prijavila u centar za rehabilitaciju, a pre toga je išla na obavezne zakonske tretmane zbog hapšenja usled posedovanja kokaina i nanošenja uvreda.

Pre ovonedeljnih događaja, Bruk je izgledala ispunjeno i nalazalila se u neobaveznoj vezi sa Piterom Tomasom Rotom, osnivačem linije za negu kože.

Izvor je otkrio za People da je Piter, koji je inače prijatelj sa njenim roditeljima, upoznao Bruk prošlog leta u Los Anđelesu i dodao:

- To se deasilo ne tako davno. Uobičajeno su se viđali. Zajedno su otišli na nekoliko događaja. To između njih nije bilo superozbiljno uopšte... Izašao je sa njom svega nekoliko puta.

Insajder je napomenuo da, ako je par raskinuo, da je to nešto sasvim očekivano:

- Mislim da nije stvar u raskidu, u takvoj vezi to je sasvim očekivano da se desi. Između njih nije bilo ništa ozbiljno.

Očigledno da raskid nije uticao na ponašanje Bruk, ali šta je bio okidač?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još