Hrabri i nabildovani Tom Kruz u borbi protiv zle mumije (video)

Hrabri i nabildovani Tom Kruz u borbi protiv zle mumije (video)

Autor: | 05/12/2016

0

Objavljen je prvi trejler za najnoviji filmski uradak Toma Kruza, o neumrloj egipatskoj princezi.

U trejleru za "Mumiju" možemo da vidimo sve ono što Kruza čini jednim od najvećih akcionih heroja svih vremena:  akciju poput one u "Nemogućoj misiji", Toma koji izgleda nabildovano i mistične neprijatelje koji uništavaju sve pred sobom.

Gledaćemo i nastavak filma "Na rubu vremena"

Utisak je da će još jednom biti potvrđeno da je Kruz izuzetno isplativ glumac, ali za priču o kvalitetu filma ipak treba malo sačekati. Do sada se čini da bi priča mogla da bude klasična priča o čudovištu koje se probudi u nepoznatom svetu i odmah traži nekakvu osvetu usmerenu protiv ljudi koji su davno umrli.

U ovom slučaju, čudovište je princeza iz davnina koju su u grobnicu zapečatili bog Set i egipatski kralj Menehptre. Probudila se u današnje vreme, sa mržnjom koja se u njoj skupljala hiljadama godina, pa će princeza Ahmanet iskaliti svoj bes na svima koji joj stanu na put.

Tom Kruz konačno zadovoljan honorarom, glumiće u novoj "Nemogućoj misiji"

"Universal" je već ranije najavio svoj plan s vraćanjem klasičnih čudovišta na velike ekrane, takozvani Monster Universe. Studio, naime, poseduje prava na sve legendarne monstrume, pa će se u skorašnje vreme pojaviti i Nevidljivi čovek, Frankenštajnovo čudovište, Wolf Man i doktor Džekil i mister Hajd. Uz njih će tu biti i Drakula, lovac na vampire Van Helsing i čudovište iz Crne lagune.

Svi oni će imati svoje filmove, a "Mumija" je uvod u tu veliku franšizu. Za glavne uloge u tim filmovima već su predviđene najveće holivudske zvezde, pa će tako Rasel Krou, koji se pojavljuje i u "Mumiji", preuzeti uloge doktora Džekila i mister Hajda. Džoni Dep je najavio da namerava da odglumi Nevidljivog čovjeka, a Dvejn Džonson je u pregovorima je oko uloge Wolf Mana. Uz sve te legende, izgleda da će i Havijer Bardem postati monstruozan, i to kao Frankenštajnovo čudovište.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Printscreen
Tagovi: tom kruz