Kloi Kardašijan se konačno razvela

Kloi Kardašijan se konačno razvela

Autor: | 17/12/2016

0

Kloi KardašijanLamar Odom danas su se konačno razveli, nakon sedam godina braka i dugog raskida koji su obeležili mnogobrojni emotivni potresi, ali i dramatična borba bivšeg košarkaša sa zavisnošću.

Razvod je finaliziran 9. decembra, ali je od danas zvaničan. Kloi je prvi put podnela zahtev za razvod braka 2013, ali ga je odložila prošle godine nakon što se Lamar predozirao. Novi zahtev je podnela u maju ove godine.

Veza postaje ozbiljna: Kloi Kardašijan se uselila kod Tristana?

Kao deo razvoda, Kloi i Lamar su se dogovorili da ugase svoju zajednički kompaniju "Khlomar" , a oboje su se odrekli i međusobne finansijske podrške. Umesto toga oni će, prema predbračnom ugovoru iz 2009, podeliti zajedničku imovimu na ravne časti. Kloi će se takođe odreći Lamarovog prezimena.

Kloi Kardašijan progovorila o strahu od raka kože: Bilo je to bolno iskustvo

- Oni su prijatelji i uvek će to biti, ali oni više jednostavno ne mogu da pronađu zajednički jezik. Oni su postali veoma bliski nakon što je Lamar preživeo predoziranje i očigledno je da je veoma zahvalan Kloi za sve što je ona učinila za njega, ali je njihova veza pretrpela promenu zbog koje više ne mogu da budu zajedno - rekao je neimenovani izvor za "E! News".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images