Pola sata sa... Milica Pavlović

Pola sata sa... Milica Pavlović

Autor: | 24/01/2015

0

Posle samo dve godine na estradi pevačica Milica Pavlović uspela je da se svojim predanim radom nametne publici i postane najpopularnija mlada muzička zvezda. Prethodna godina za ovu simpatičnu Leskovčanku bila je više nego uspešna jer je objavila svoj prvi kompakt-disk. Osim toga diplomirala je na „Megatrend“ univerzitetu i time babi i debi ispunila najveću želju. Dvadesetdvogodišnja pevačica u Novoj godini nema velika očekivanja, samo želi zdravlje za svoje najbliže i da nastavi da se trudi da bude najbolja u svemu što radi. Priželjkuje i da doživi pravu ljubav sa muškarcem koji će razumeti obaveze koje nosi njen posao.

Imate li običaj da podvlačite crtu krajem godine i šta ste sebi poželeli u 2015?

- Nisam osoba koja podvlači crtu, ali volim da se osvrnem na prethodnu godinu. Tada se uglavnom zahvalim na svemu dobrom što se desilo i kažem sebi da će sledeća godina biti bolja, velike i konkretne planove ne pravim. Za ovu godinu sam pre svega sebi poželela mnogo lepih trenutaka sa bakom i dekom i dobro zdravlje svima u mojoj porodici.

Po čemu ćete pamtiti prethodnu godinu?

- Stvarno bih bila neskromna kada bih rekla da mi 2014. nije bila više nego uspešna. Objavila sam svoj prvi kompakt-disk i snimila nekoliko spotova koji su naišli na odličnu reakciju publike, imala sam mnogo nastupa, a i diplomirala sam. Od kada ne idem na fakultet život mi je mnogo lakši, imam manje obaveza, a svojoj baki sam ispunila najveću želju. Ona je strahovala da ću usled mnogo posla zapostaviti studije, ali sam joj ja obećala da ću diplomirati, što sam i učinila.

Jeste li Badnje veče i Božić proveli sa porodicom u Leskovcu?

- Kao i uvek za Badnje veče i Božić bila sam kod kuće sa svojom porodicom. Ove godine je sa nama bio i tata, što mi je takođe mnogo značilo. Imali smo bogatu trpezu, nešto smo sami spremili, a nešto smo i kupovali jer smo se okupili u poslednji čas.

Pomažete li u pripremanju trpeze baki ili samo degustirate njene specijalitete?

- Baka je sada stara i ne može sve sama da spremi tako da smo joj tata i ja mnogo pomogli, ali postoje neki specijaliteti, recimo njena pita, koje je morala da nam napravi. S druge strane, tata je mesio česnicu.

Koliko vam znači što ste ove godine praznik proveli i sa ocem, koji je u Švajcarskoj i nemate toliko prilike da ga vidite?

- Tatu sada viđam prilično često jer su baka i deka ostarili pa stalno neko dolazi da bude sa njima. To su uglavnom otac i tetka, ali se i ja trudim da ih posetim uvek kada mi to obaveze dozvoljavaju.

Na estradi ste tek nešto više od dve godine, a uživate veliku popularnost, da li vas je to promenilo?

- Dokle god imam zdravo okruženje, a tu pre svega mislim da porodicu i prijatelje, ništa ne može da me promeni. Kada me prvi talas popularnosti nije poneo, mislim da do toga nikada neće ni doći.

Jeste li stekli nove prijatelje u Beogradu?

- Jesam, moja cimerka sa kojom sam se upoznala na fakultetu mi je jedna od najboljih drugarica, kao i moja stilistkinja Ana Šain. Imam još nekoliko bliskih drugarica, koje sam upoznala u srpskoj prestonici.

Imate li prijateljice kojima sve pričate o svom životu?

- Nisam tip koji voli da opterećuje druge, a kada imam neki problem, delim ga sa bakom i dekom, jer sam još u najranijem detinjstvu navikla da im sve pričam.

Priželjkujete li ljubav u 2015. godini?

- Volela bih da se zaljubim, ali ne po svaki cenu, jer da je tako do sada bih mogla da imam bar deset ljubavi. Ali svakako ne bi bilo loše da mi se ljubav dogodi u ovoj godini.

Kakav tip muškarca volite?

- U ovoj fazi života prvenstveno mi je potreban muškarac koji može da razume moj posao, a onda, naravno, želim i da je lepo vaspitan, da je dobar čovek i da poštuje prave vrednosti. Želim sve ono što i svaka druga žena.

Patrijahalno ste vaspitani, hoćete li istim vrednostima da učite i vašu decu?

- Prerano je pričati o deci, ali kada ih budem imala, sigurno će biti tako i mislim da će ih boleti glava od količine ljubavi koju ću im pružati.

Vaši nastupi su provokativni, da li ponekad imate zadršku zbog vaše familije?

- Od malena sam vrcava i vesela tako da moji najbliži znaju šta mogu da očekuju od mene i često mi kažu da publici još nisam pokazala ni deo onoga što umem.

Od koga ste nasledili takvu prirodu?

- Od bake i deke, ali i oca. Mi smo kao južnjaci vrlo vesela porodica.

Kada ćete objaviti novi singl?

- Već nekoliko meseci pripremam novu pesmu, a trebalo bi da je objavim u februaru ili martu. Biće to nešto potpuno drugačije od svega što sam do sada radila, ali i od onoga što se dešava na estradi.

Uskoro ćete nastupati sa Lepom Brenom, koliko vas to raduje?

- Drugi put imam čast da nastupam sa Lepom Brenom. Prvi put smo zajedno pevale prošle godine za reprizu dočeka Nove godine u Beogradu, a ove godine ćemo pevati 31. januara u Švedskoj. Sa nama će biti i kolega Darko Lazić. Mnogo se radujem tome, jer je Brena veliko ime i veliki čovek, pa osećam posebnu odgovornost kada nastupam sa njom.

Mnogo nastupate. Kako raspolažete finansijama, jeste li štedljivi ili trošite sve što zaradite?

- Sada sam u fazi kada novac trošim na porodicu i ulažem u karijeru. Važan mi je svaki detalj u poslu, od kvalitetnih pesama, preko spotova, do koreografije i benda, i nikada mi nije žao da potrošim novac na to.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti