Katarina i Milan Gromilić: Rođendansko slavlje povodom šestog rođendana kćerke Lare

Katarina i Milan Gromilić: Rođendansko slavlje povodom šestog rođendana kćerke Lare

Autor: | 25/02/2015

0


Bračni par, baletski igrači i koreografi Katarina i Milan Gromilić sa posebnom pažnjom organizovali su šesti rođendan kćerke Lare, a u pripremi slavlja učestvovala je i njihova mlađa mezimica, četvorogodišnja Hana. Ponosni roditelji već krajem prošle godine zakazali su termin u igraonici, dok su pripreme za zabavu trajale nešto duže od nedelju dana. Kao i uvek, potrudili su se oko svih detalja, od torti i posluženja do odevnih kombinacija, a slavljenica je u svemu donosila konačne odluke.
- Lara je emotivno vezana za jednu igraonicu u Zemunu, gde joj svake godine organizujemo slavlje, tako da nije bilo reči o drugom prostoru, iako sam ja želela da to bude na jednom novom mestu. Srećom, prostor u kome uvek slavimo odnedavno je renoviran tako da pored klasičnog dela za decu ima i dečju diskoteku, što je klincima bilo najzanimljivije. Naša slavljenica je danima pre toga birala spisak pesama koje će se slušati, a euforiju među decom izazvali su Severinini hitovi koje svi obožavaju. Na video-bimu bile su prikazane koreografije za svaku numeru, tako da je bilo vrlo zanimljivo gledati ih kako svi kao jedan đuskaju uz neki hit - počinje priču ponosna majka. Otac se nadovezuje:
- Kao i uvek imali smo mnogo gostiju, što nam pričinjava veliko zadovoljstvo, nisu nam došli samo oni koji su bili bolesni od virusa koji vladaju. Na slavlju je bilo oko pedesetak naših prijatelja i možda nešto više dece. Pošto je Lara sada predškolac poželela je da pozove svu decu iz svoje grupe, a došli su i najbliži Hanini drugari, kao i deca naših prijatelja i kolega - iskren je Milan.


Kao prave princeze, Lara i Hana sa posebnom pažnjom birale su svoje odevne kombinacije, a odlazak kod frizera, na manikir i šminku se podrazumevao.
- To su sve stvari koje nisu postojale u vreme kada smo mi bili deca, dok je sada odlazak u salon pred slavlje obavezan. Ja sam se takođe potrudila da izgledam lepo, jer je to dan na koji sam postala majka, a samim tim i druga osoba kojoj se život potpuno promenio. Milan i ja tog dana od jutra počinjemo da slavimo i nazdravljamo i veoma smo uzbuđeni - priča Katarina. Milan dodaje:
- Posebno emotivan trenutak bilo je iznošenje torte, kada uvek pustimo kratak film koji sami napravimo od njenih fotografija iz svih životnih perioda, a ovog puta izabrali smo da u pozadini bude pesma Džona Ledženda „All of me“. Osećanja su uvek pomešana, jer smo, s jedne strane, ponosni na njih što rastu u divne devojčice, a, sa druge, pomalo nam je žao što sve više traže društvo, a mama i tata im sve manje trebaju.

Podjednako uzbuđenje osetila je i ponosna majka:
- Uvek se rasplačem u trenutku kada se pusti taj film, pošto je to zaista toliko dirljivo da se i ostali gosti razneže. Po završetku filma gase se svetla i slede vatromet i iznošenje torte. Lara je ovog puta htela jednu tortu sa figuricama Zimzelene i Zvončice, koje simbolično predstavljaju nju i njenu sestru. Slavljenica je Zimzelena jer je rođena na zimu, dok je Hana Zvončica jer se rodila u leto.
Skladni bračni par potrudio se da se svi njihovi gosti lepo provedu i da se osećaju prijatno, a po povratku kući usledilo je otvaranje poklona. Osim različitih stvari i igračaka koje je dobila od svog društva, Lara je od roditelja dobila haljinicu, kao i lančić i prsten koji joj je kupila sestra.
- Oduševljena je svim poklonima i prokomentarisala je da joj je ovo bio najbolji rođendan do sada, što nas posebno raduje - kaže Milan.
Bračni par Gromilić želi da uskoro proširi porodicu i dobije treće dete, a nadaju se da će im se taj san uskoro i ostvariti.
- Milan i ja od početka želimo veliku porodicu sa bar troje dece. Mislimo da je došao pravi trenutak za to, jer bi kasnije bila velika razlika u godinama. Nadamo se da će nam se želja ispuniti već ove godine, ali nećemo mnogo o tome. Dok je nama kao roditeljima svejedno da li će treća beba biti dečak ili devojčica, Lara i Hana imaju veliku želju da dobiju brata i stalno govore o tome - kaže Katarina. - Srećom imamo ostvarene karijere, ali i da nije tako, ipak bismo želeli veliku porodicu jer smatramo da su deca najveće bogatstvo i da je dobro da ih je što više.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti