Pola sata sa... Jelena Tomašević

Pola sata sa... Jelena Tomašević

Autor: | 25/04/2015

0

Jedna od najtalentovanijih pevačica na našoj sceni Jelena Tomašević Bosiljčić vesela je osoba uvek spremna za šalu i zabavu, iako u javnosti deluje mnogo ozbiljnije. Svoju neposrednu prirodu ova atraktivna brineta prvi put nam je pokazala u takmičenju „Pinkove zvezdice”, u kome je član žirija, a odlična koncepcija ovog šou-programa učinila ga je omiljenim među svim generacijama. Dok obavlja odgovoran zadatak procene učesnika, poznata Kragujevčanka paralelno priprema i novi CD, koji će „svetlost dana ugledati“ za manje od mesec dana. Zbog mnogobrojnih obaveza koje je imala poslednjih meseci, Jelena je ovog puta još više uživala u uskršnjim praznicima. Kao i svake godine, ona i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić svu pažnju posvetili su trogodišnjoj kćerki Nini i iskoristili priliku da okupe familiju.

Kako ste proslavili Uskrs?

- Porodica je bila na okupu, slavili smo u najvećoj radosti i sjajnom raspoloženju, kako i dolikuje velikom hrišćanskom prazniku.

Šta za vas predstavlja taj praznik i kakve vas uspomene vezuju za njega?
- Uvek se setim detinjstva i jednog Uskrsa kad sam se našalila i ofarbala drveno jaje, pa sam te godine postala apsolutni pobednik u razbijanju jaja u našoj ulici. Sutradan me je grizla savest i odlučila sam da sve priznam. To je mnogo naljutilo mog brata koji je hteo da me zgromi, kao i ceo komšiluk. Bila je ljuta i moja pokojna baba Bela.

Da li se vaša kćerka radovala prazničnoj atmosferi?
- Nina je uživala da posmatra kako farbam jaja, a bila je srećna što je dobila zadatak da lepi sličice.

Imate li običaj da za Uskrs posetite vašu ili Ivanovu familiju i jeste li to uraditi i ove godine?

- Svake godine, bez izuzetka, bar tokom jednog prazničnog dana obe familije se okupe i zajedno obeležavamo praznik. Tako je bilo i ove godine.

Poznato je da ste i vi i suprug pobožni. Kako erki Nini približavate pravoslavnu veru?
- Biće vremena za teoretske lekcije o veri kad malo poraste. Za sada, smatram da je najbolji način da ono što kao roditelj imam da kažem na tu temu pokažem na vlastitom primeru. Uzalud su sve reči koje uputite detetu ako su vam dela u suprotnosti sa njima.

Uskoro ćete publiku obradovati novom albumom, kakve će biti pesme?
- Ima manje od mesec dana do izlaska albuma. Nove pesme smatram izuzetno uzbudljivim. Neke su čekale čak deset godina da se nađu na albumu i sad je došlo pravo vreme za to. Nestrpljiva sam i jedva čekam da ih publika čuje.

Koliko vas ispunjava učešće u svojstvu člana žirija u takmičenju „Pinkove zvezdice”?

- Uživam jer sam u društvu sjajnih kolega i nebeski talentovane dece. Kad njih vidim, shvatim da je muzička budućnost naše zemlje svetla.

Ušli ste u fazu takmičenja kada je konkurencija žestoka, slažete li se uvek sa kolegama o tome ko bi od učesnika trebalo da ispadne, a ko da nastavi takmičenje?
- Uglavnom je sve očigledno i lako se dogovorimo. Sve što vidi i čuje publika pored malih ekrana vidimo i čujemo i mi u studiju. Tako da se selekcija nekako prirodno napravi.

Poznato je da vas suprug često iznenadi romantičnim putovanjem. Da li je to jedan od načina kojima uspevate da postignete da vam brak ne pređe u rutinu?
- Jeste, ali se dešava i da taman kad moj suprug pomisli da je on organizator svih naših putovanja, ja se dosetim, pa iznenadim njega. To je onda razbijanje rutine u pravom smislu reči.

Intervju: Ivana Nikolić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Najnovije vesti