Ekskluzivne fotografije sa slavlja: Goca Tržan otkriva da je Lena za rođendan poželela sestru

Ekskluzivne fotografije sa slavlja: Goca Tržan otkriva da je Lena za rođendan poželela sestru

Autor: | 25/05/2015

0


Dečjom žurkom u beogradskoj igraonici Goca Tržan proslavila je osmi rođendan kćerke Lene, ne skrivajući sreću zbog najvažnijeg datuma u životu svake majke. Dok sa setom u glasu konstatuje kako vreme leti, kaže da je godine, ipak, ne plaše. Naprotiv, sve je sigurnija, agilnija, zrelija i spremnija za ono što budućnost donosi. Svoju kćerku vaspitava upravo po postulatima kojih se i sama čvrsto drži - da bude otvorena, pozitivna i druželjubiva.
- Velika rođendanska zabava u našoj porodici postala je tradicija. Tog dana sve je podređeno željama slavljenice. Na sreću, Lena je skromna devojčica, kojoj je jedino važno da dođu svi drugari i da se lepo provedu. Učim je da uživa u malim stvarima, da su pažnja, prijatelji i porodica vredniji od skupih poklona. Trudim se i da je usmerim da se ne oseća posebnom zbog posla kojim se bavim i mislim da mi to polazi za rukom. Da je drugačije, verujem da ne bi bila voljena među prijateljima kao što jeste - kaže pop zvezda za "Hello!".
Uprkos brojnim poslovnim obavezama, Lenino zdravo odrastanje pevačicin je prioritet. U modelu njenog odnosa prema detetu nema ni trunke površnosti, jer, kaže, na tom polju jedino priznaje apsolutnu i bezrezervnu posvećenost.
- Roditeljstvo je najlepši, ali i najteži posao na svetu. Ne postoji uputstvo koje bi vam pomoglo da budete dobra majka. U priručnicima, u štampi i na internetu danas se mogu pronaći brojni saveti, mada, odgovornim roditeljima ponekad ni to nije dovoljno. Deca se rađaju sa temperamentom, sa karakterom koji se gradi i daleko su od "jednostavne mase za oblikovanje", na koju može da se primeni univerzalan šablon. Mališani pre svega traže puno ljubavi, strpljenja i pravi pristup. Savetujem se sa onima koji su iskusniji od mene, kao što su moji roditelji i dečji psiholozi, kako bih u Leninom vaspitavanju napravila što manje grešaka. Istovremeno sam joj majka i prijateljica. Ona zna da u mene može da ima apsolutno poverenje, ne sme da laže, da se inati i nedolično ponaša. Predana sam, porodična žena, i hvala Bogu što su rezultati vidljivi. Najveći mi je kompliment kada čujem da sam dobra majka i da je Lena lepo vaspitana.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 25. maja!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin