Bora Đorđević: Dubravka i ja uspevamo da održimo vezu, iako živimo na različitim adresama

Bora Đorđević: Dubravka i ja uspevamo da održimo vezu, iako živimo na različitim adresama

Autor: | 30/05/2015

0

Početak godine doneo je brojne promene u životu poznatog rokera Bore Đorđevića. Početkom februara frontmen benda “Riblja čorba” zbog ozbiljnih zdravstvenih problema sa plućima hospitalizovan je u Kliničkom centru, gde je proveo mesec dana. Ubrzo posle toga pojavila se informacija da je raskinuo vezu sa partnerkom Dubravkom iz Slovenije, sa kojom se zabavljao godinu i po dana, što nije demantovao, prećutno potvrdivši da je okončao romansu o kojoj je sa puno ljubavi i žara govorio u prethodnom periodu. Dva meseca kasnije Đorđević je odlučio da se zbog zdravstvenog stanja odrekne svog najvećeg poroka - alkohola. Iako mu u početku nije bilo lako, uz podršku stručnih ljudi i prijatelja iz njegovog okruženja Bora je počeo da trenira i odlučio je da se u potpunosti okrene zdravom načinu života. Zajedno sa pozitivnim promenama, došle su i lepe vesti na ljubavnom planu. Član žirija “Pinkovih zvezda” obnovio je vezu sa Dubravkom. Da je ponovo srećan u ljubavi potvrdio je u razgovoru za magazin „Hello!“.
- Ne bih želeo da previše pričam o privatnim stvarima, ali mogu samo da vam kažem da je sada sve u redu i da smo Dubravka i ja prebrodili krizu. Uspevamo da održimo vezu, iako živimo na različitim adresama. Koliko god da smo oboje zauzeti, ima i dana kada se ne radi i tada uspemo da se posvetimo jedno drugom. Šta da vam kažem osim da smo zajedno i da je sada sve u redu - kaže kroz osmeh Bora, koji se raduje odlasku u Australiju na mini-turneju. Na drugom kontinentu nastupiće u nekoliko gradova, istrajan u nameri da alkohol bude njegova ružna prošlost.
- Moje zdravstveno stanje je apsolutno u redu, tako da sam se vratio nastupima. Nedavno sam imao koncert u Zrenjaninu i nastup je trajao skoro tri sata, ja sam izdržao bez problema jer se sasvim normalno osećam. Apsolutno mi ne smeta što se na mojim nastupima pije alkohol i uopšte me ne privlači da popijem nešto. Na jesen ću imati turneju po Americi, a imaću i dosta nastupa tokom leta.

Pun optimizma, čuveni roker osvrnuo se i na njegovu ulogu člana žirija u takmičenju “Pinkove zvezde”.
- Svi članovi žirija su tolerantni i objektivni, vrlo lepo rade svoj posao i ne bih želeo da se izdvajam. Ono što krasi ovaj žiri je što niko ne govori ništa ružno takmičarima. Svi se trudimo da pomognemo tim mladim ljudima, jer znamo koliko im znači učešće u “Pinkovim zvezdama”. Trudimo se da im dajemo dobre savete, a kako ih je sve manje, nama je sve teže da odlučimo ko će proći u sledeći krug. Ispali su neki koji divno pevaju, zbog čega mi je jako žao. Različiti su, svako ima svoj kvalitet, teško nam je da odlučimo - kaže legendarni muzičar.
- Ne znam koga će Željko Mitrović odabrati za sledeću sezonu takmičenja, ali mislim da ovaj žiri savršeno funkcioniše. Uživamo u snimanjima jer je to jedan vedar žiri, svako zezanje je spontano i niko se ni na koga ne ljuti. Neko od nas ponekad izleti sa malo oštrijim komentarom, ali u tome nema ničeg zlonamernog. I van onih stolica mi se lepo družimo. Dobro smo se uklopili kao ekipa, tako da, što se mene tiče, rado bih ostao u “Pinkovim zvezdama”. Imamo najveću gledanost u regionu i veoma sam ponosan na to.

Osim muzičkog angažmana Bora je prihvatio još jedan izazov - uskoro će se naći na velikom platnu. Reč je o ulozi u filmu “Povratak”.
- Reč je o drami koja ima elemente komedije, pa sam ubeđen da će ljudima biti vrlo zabavno da gledaju film, baš kao što je i meni bilo na snimanjima. Stao sam rame uz rame sa ozbiljnim glumačkim imenima, kao što su Lazar Rajić Lokvud, Dubravka Mijatović, Rada Đuričin, Milorad Mandić Manda i Raša Bukvić, i time sam ispunio svoju mladalačku želju. Nisam bio primljen na Akademiju dramskih umetnosti iako sam imao veliku želju da uplovim u glumačke vode. Ali eto, sada mi se i to ostvarilo i srećan sam zbog toga - zaključuje Bora, koji je već imao prilike da se pojavi na filmskom platnu u ostvarenjima “Sekula se opet ženi”, “Šejtanov ratnik” i “Široki mali hrčki”.

Autor: Zvezdana Milovanović; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti