Besplatan prevoz polaznicima CPG & Metro škole kuvanja za naredna dva kursa!

Besplatan prevoz polaznicima CPG & Metro škole kuvanja za naredna dva kursa!

Autor: | 01/06/2015

0

Povodom završetka prvog semestra, CPG & Metro škola kuvanja organizovaće besplatan prevoz za poslednja dva časa. Svi polaznici koji se prijave za naš kurs 4. juna treba da budu u 17h ispred crkve svetog Marka u Beogradu odakle će se odvesti do Vidikovca i Metro HoReCa centra. Na meniju će ove nedelje biti "Morski plodovi" , kao savršen predlog za leto koje nam je na pragu. Dobićete prave informacije i pripremiti se za godišnji odmor, obradovati svoje najmilije na letovanju i pripremiti im nesvakidašnju gozbu sa interesantnim plodovima koje nam nude morske dubine.
Uz asistenciju profesionalnih kuvara svako od vas će se obučiti da za odabrano jelo postane pravi stručnjak nakon samo tri sata. Sve to uz specijalne goste, prijatelje iz Vinarije Tikveš i, što je najbitnije, uživanje u prelepoj večeri koju smo sami pripremili.
Naša druženja su već dobro poznata zbog predivne atmosfere koja vlada na svakom času i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi koji žele da se prijave za ovo lepo i korisno druženje, mogu to učiniti OVDE.
Kursevi se održavaju svakog četvrtka od 18:00-21:00h na Vidikovcu (Ibarski put 20) u prelepom ambijentu Metro HoReCa centra.


Ako mislite da smo vam ostali dužni za atmosferu sa prethodnog časa, grdno se varate, naprotiv, najlepše ostavljamo za kraj. Kao što smo najavili, pripremali smo "Italijanski rižoto" na četiri načina, četiri božanstvena ukusa, uz neizostavno Tikveško vino, ovog puta je bela sorta Granache Blanc Special selection osvojila sve polaznike kao i naše specijalne gošće iz redakcije mesečnika "Lepota & Zdravlje" na čelu sa glavnom urednicom Lidijom Ćulibrk koje su nam pokazale da u novinarskoj branši ima zaista vrsnih kulinara.
Pravu sliku dobitićete kada pogledate naš prilog! Vidimo se na narednom kursu !

Autor: Bojana Šević; Life Content
Video: Nemanja Maraš; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti