Svetlana Ceca Ražnatović: Sada je pravo vreme za ljubav

Svetlana Ceca Ražnatović: Sada je pravo vreme za ljubav

Autor: | 02/06/2015

0

Duhovno i fizički preporođena posle boravka na Tajlandu, a potom i još jednog dugog posta, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović donela je važnu odluku - počela je gotovo svakodnevno da trenira. Izazov da dodatno izvaja zanosnu figuru, karakterističnu po raskošnim oblinama, dobio je njen dugogodišnji prijatelj Saša Plećević, poznatiji kao Dr Filgud, koji joj drži personalne trenninge.
- Nisam mogla ni da zamislim da će treninzi biti ovoliko korisni mom telu i duhu. Kućni sam tip, pa mi je trebalo mnogo vremena da se pokrenem, što sam na kraju i učinila na nagovor svoje dece. Anastasija i ja sada uživamo u zajedničkim treninzima i efekat je i te kako vidljiv - kaže kroz osmeh folk diva za "Hello!", komentarišući euforiju koju je protekle nedelje izazvalo njeno fotografisanje za liniju kupaćih kostima "Pin-up stars".
- Navikla sam da ljudi reaguju na moje pesme i nastupe, ali volim i da obradujem obožavaoce setom kvalitetnih fotografija kao što su ove poslednje koje kao i uvek potpisuje moj prijatelj Miloš Nadaždin. Nastale su na peščanim dinama pored Dunava i snimanje je sjajno proteklo. Komplimenti mi imponuju, naročito zbog toga što se u kupaćem kostimu nisam dugo fotografisala, i publika me retko viđa u tom izdanju, jer za odmor uvek biram destinacije skrivene od očiju javnosti. Ipak, modeli su sofisticirani i daleko je to od slobodnih scena, baš kao i moj poslednji spot za pesmu "Dobro sam prošla", u kome prvi put imam fizički kontakt sa ostalim akterima. To je, baš kao i fotografije u kupaćim kostimima, rezultat moje opuštenosti, jer sam bila okružena onima koji me dobro poznaju, a ja se uvek maksimalno prepuštam saradnicima u koje imam apsolutno poverenje - ističe slavna pevačica koja, prema mišljenju mnogih, nikada nije bolje izgledala. Njen ljubavni status, međutim, još je nepromenjen, iako ne krije da joj samoća često ne prija.

- Uvek je pravo vreme za ljubav, pa i sada, ali to ne znači da tražim bilo kakvu promenu emotivnog statusa. Organizovala sam svoj život onako kako meni odgovara. Okružena sam ljudima koje volim i ne želim ni sekundu da trošim na one koji me ne usrećuju. Dosta je bilo promašaja. Možda mi se sutra "desi" osoba s kojom ću početi zajednički život i promeniti status, ali ne opterećujem se time, niti mi je to životni prioritet. Moramo da budemo svesni da savršenstvo ni na jednom, pa ni na polju ljubavi, ne postoji. Uvek sam znala da uživam i da mi bude lepo u trenutnim okolnostima - iskrena je Ceca koja će uskoro proslaviti rođendan.
- Anastasija je na završnoj godini srednje škole i želi da studira ekonomiju, a Veljko je upisao psihologiju i odlično mu ide. Meni su njih dvoje sve na svetu i samo želim da budu živi, zdravi i srećni. Zato su i njihovi, kao i rođendani mojih sestrića i sestričine, koje smo nedvano proslavili, prioritet u odnosu na bilo kakva moja, pa i rođendanska, slavlja - navodi folk zvezda, koja ipak voli da okuplja prijatelje na porodičnim svetkovinama, što će učiniti i 14. juna. Od novog broja na slavljeničkoj torti nema posebna očekivanja.
- Sada mi je energija mirnija, racionalnija sam, sputala sam svoje vatre jer sam, inače, veoma temperamentna i impulsivna. Shvatila sam da kad si brzoplet, ništa ne možeš da rešiš. Bitno je da staneš, udahneš, izbrojiš do deset. Kada su mi ranije roditelji to savetovali, činilo mi se nemogućim, a sada i sama to prenosim na svoju decu - zaključuje najveća balkanska zvezda, koja će sredinom juna ugasiti četrdeset dve svećice na torti, što je u potpunom neskladu sa njenim atraktivnim izgledom, koji je demonstrirala i na novim fotografijama na kojima izgleda kao tinejdžerka.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Miloš Nadaždin; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti