Sanja Papić: Rođendan sam proslavila u Kanu sa mojim najdražim Mišom

Sanja Papić: Rođendan sam proslavila u Kanu sa mojim najdražim Mišom

Autor: | 18/07/2015

0

Otkako je pre dvanaest godina ponela titulu mis Srbije i Crne Gore, rođena Novosađanka Sanja Papić neprestano je nizala uspehe na profesionalnom planu. Poslednji u nizu razloga da lepa manekenka bude zadovoljna je nedavno uspostavljena saradnja sa kompanijom "Nude Diamonds" iz Belgije, čije je postala zaštitno lice. Mesec za nama pamtiće kako po poslovnim uspesima, tako i po romantičnoj proslavi trideset prvog rođendana u Kanu, gde je otputovala sa  emotivnim partnerom, advokatom Mišom Ognjanovićem. Slavljenica ne krije da joj je ovo bila jedna od najlepših proslava rođendana do sada. Na početku razgovora za magazin "Hello!" Sanja otkriva kako je došlo do saradnje sa belgijskom kompanijom i koliko je uživala noseći dijamante.

- Kompanija "Nude Diamonds" iz Antverpena pratila je moj rad još od izbora "Mis univerzum", koji je održan pre dvanaest godina, i pre četiri meseca kontaktirala je sa mnom. Od tada smo počeli da pregovaramo i pre mesec dana potpisali smo ugovor na godinu dana, kojim sam postala njihov brend-ambasador na svetskom nivou. Oni su nova kompanija koja je osnovana u septembru prošle godine, ali su osnivači treća generacija koja se porodično bavi dijamantima. "Nude Diamonds" je dobro pozicioniran na svetskom tržištu - kaže Sanja i otkriva koliko je uživala na fotografisanju za ovaj brend:

- Svaka žena uživa u nakitu, pogotovo kada je reč o ovim čarobnim kamenčićima. Ono po čemu se ovi dijamanti izdvajaju je to što kamen nije optočen zlatom, nego je slobodan i tako se postiže nude efekat. Sve se dogodilo u vreme mog rođendana, tako da je jun za mene bio predivan mesec. Od kompanije "Nude Diamonds" dobila sam kolekciju nakita, a sada sledi radni deo i neki događaji kojima ću već tokom leta kao njihovo zaštitno lice prisustvovati. Jedan od njih biće u Monaku. Mislim da je saradnja sa inostranim kompanijama plezir svakoj devojci koja se bavi modelingom. Za mene je izrađena specijalna ogrlica koja će se pod mojim imenom pojaviti i u njihovom zvaničnom asortimanu.

Manekenka je nedavno proslavila trideset prvi rođendan u društvu dečka, poznatog beogradskog advokata.

- Zaljubljenik sam u Azurnu obalu i mnogo puta sam boravila u tom raju na zemlji, a Kan posebno volim. Ovoga puta bila sam sa osobom koja mi je najdraža, sa mojim Mišom. Bilo nam je divno, vreme je bilo fenomenalno. U Kanu se u to vreme održavao "Lions festival", tako da je bilo prilično živo. Prelep je osećaj na Kroazeti, gde su na otvorenom prostoru bile izložene skulpture Salvadora Dalija. Oni se uvek potrude da ovo mesto učine ekskluzivnim, ne samo po izgledu i istoriji koju ima već po onome po čemu je izuzetak u svetu, a to je da su vam dostupne stvari koje nisu ni na jednom drugom mestu. Moj rođendan proslavili smo u restoranu "Gaoli", gde smo uživali u romantičnoj večeri.

Zaljubljena slavljenica otkriva na koji način ju je partner iznenadio.
- Ovo putovanje ne bih izdvojila kao rođendanski poklon, jer svaki trenutak proveden sa osobom koju volite je najlepši dar. Boravak na Azurnoj obali bio je užitak za oboje, a rođendan smo proslavili na najlepši način, u romantičnom ambijentu uz večeru. Rekla bih da je ljubav najlepši poklon i iz nje se rađaju najlepša dela.

Zgodna manekenka uživa u malim stvarima i pridaje značaj posebnim datumima kako u njenom tako i u životu njoj bliskih ljudi.

- Volim rođendane, jer tog dana se osećam posebno, tako je od malih nogu. Moji rođendani uvek su se porodično slavili i moji roditelji su se uvek trudili da mi prirede nezaboravan dan. Volim tu atmosferu i radujem se poklonima, kao i svaki čovek, jer mislim da svi vole pažnju i iznenađenja. Nije bitna materijalna vrednost poklona, pažnja je nešto najvrednije. Danas, kada ljudi nemaju puno vremena, lepo je i kada vam neko pokloni vreme, a kada se uz to potrudi da smisli i neko lepo iznenađenje, to je onda zaista ono pravo - zaključuje Sanja.

 

 

Komentari (0)

Loading
Zvezdana Milovanović Nenad Stanković; Boško Karanović; Hello!
Tagovi: sanja papić

Pročitajte još