Nina Badrić: Strpljivo čekam pravu ljubav i ne pristajem na letnje avanture

Nina Badrić: Strpljivo čekam pravu ljubav i ne pristajem na letnje avanture

Autor: | 15/08/2015

0

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić po tradiciji letuje na Hvaru, gde ima stan, morsku oazu koju je uredila po svojoj meri za idealan odmor.

Izgledalo je da njenu letnju morsku nirvanu ništa ne može da naruši sve do pre godinu dana, kada je doživela neprijatnost od jednog obožavaoca iz Srbije, tačnije iz Bajine Bašte, koji ju je uhodio tokom letovanja u Jelsi, šunjajući se oko njenog doma. Tražila je da mu se odredi zabrana prilaska i ove godine se spokojna vratila na omiljeno ostvro.

- Pre osam godina kupila sam stan u Jelsi na Hvaru. U to ostrvo sam se zaljubila na prvi pogled. Prvo nisam znala šta bih sa njim, pa sam stan od sto kvadrata počela da uređujem za prodaju. Sa svojim arhitektom počela sam da osmišljavam prostor i kada je poprimio konačan oblik, odlučila sam da to bude moj letnji dom - počinje Badrićeva razgovor za „Hello!“.

U potpunosti se srodila sa stanovnicima ostrva na kome raste i plavi bršljan, po kome su emotivni partneri Bijonse i Džej Zi dali ime njihovoj kćerki Blu Ajvi, a ideju su dobili tokom boravka u Hrvatskoj.

- Uređivala sam ga sa mnogo ljubavi i unela sebe u svaki metar doma. Sada nema tog novca koji mi može zameniti moja hvarska jutra, miris lavande, ovaj mir i svakodnevicu sa ostrvljanima koji me već posle petnaest godina od dolaska na ostrvo smatraju svojom. Svakog jutra mi donose organsko voće i povrće, svežu ribu, paze me i maze. Ovde sam stvorila svoj odmak od suludog tempa kojim živim dvesta dana u godini. Imam svoj kutak na svetu koji se zove mir. Ovde me niko ne gleda kao slavnu Ninu Badrić već kao „njihovu Ninu sa ostrva“ - iskrena je popularna pevačica, kojoj tokom odmora prilaze i udvarači, ali još nije upoznala nekog za kim bi joj, prvi put posle razvoda od pet godina mlađeg zagrebačkog preduzetnika Bernarda Krasnića, zaigralo srce.

- Susreta je mnogo i svi su zanimljivi. Ali ja znam šta želim. Moja opcija je prava priča i ništa drugo me ne zanima. Volela bih da se zaljubim. Iskreno, niko do sada nije osvojio moju dušu i srce. Oko mene je mnogo divnih priča i lagala bih kada bih rekla da mi ne gode. Muškarci su džentlmeni prema meni. To je nekako lepo, ali nije se dogodio taj zbog koga bih i ja bila više zbunjena i smušena - uz osmeh govori Nina dok govori koja vrsta emotivnog zadovoljstva bi je najbolje ispunila.

- Verujem u onu da prava ljubav nikad ne promaši. Svaka opcija, osim prave priče, za mene je promašena opcija. Jer ja nisam žena koja se nosi jedno leto. Samo se muve hvataju na brzaka. Mene može da fascinira samo neko ko je moj. I znaću to da prepoznam. Pre svega mora da bude dobar čovek, prijatelj, neko sa kim mogu da razgovaram. Sve ostalo je nevažno. Mora među nama da bude poštovanja, razumevanja, sličnih interesovanja - navodi Nina, koja nema posebnih želja kada je reč o fizičkom izgledu.

- Nevažno mi je da li ima pločiče na stomaku ili je oćelavio. Pravi frajer uvek ima pravu priču. Ma zapravo, ako mene nasmeje - to je pravi, jer ja sam ozbiljno duhovita žena - kaže na kraju razgovora u prepoznatljivom šeretskom stilu.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!; Nina Badrić / Instagram
Tagovi: nina badrić