Ilija i Andriana Bozoljac: Slatko iščekivanje prinove

Ilija i Andriana Bozoljac: Slatko iščekivanje prinove

Autor: | 31/10/2015

0


Skladna porodična zajednica, koju čine bivša manekenka, a sada uspešna modna preduzetnica Andriana Bozoljac i poznati teniski as Ilija Bozoljac, postaće bogatija za još jednu naslednicu.

Par je, naime, pre tri i po godine dobio kćerku Lolu, kojoj uskoro stiže društvo - još jedna devojčica. Iako je njen suprug često odsutan zbog učestvovanja na brojnim turnirima u inostranstvu, uvežbana Andriana odlično se snalazi i u drugoj trudnoći. Mučnine su prošle i sada u društvu kćerke nestrpljivo iščekuje još jedan porođaj.

- Kada je reč o trudnoći, potpuno mi je isto kao prvi put. Čak sam možda opuštenija i aktivnija. Kćerka Lola je presrećna i nestrpljiva što će uskoro dobiti društvo. Bila sam ubeđena da ovog puta nosim dečaka, ali smo Loli definitivno ispunili želju da dobije sestru - ushićeno na početku razgovora za „Hello!“ kaže šarmantna Beograđanka, koja je u osmom mesecu trudnoće.

Na društvenim mrežama glasni su komentari da troipogodišnja Lola, još uvek glavna mezimica u porodici Bozoljac, liči na tatu.

- Slažem se sa komentarima mojih pratilaca, imam malog Iku u kući. Lola je zaista nešto najlepše što je Bog mogao da mi podari - smeje se zgodna trudnica, koja osim u stomaku, nije osetila nikakve fizičke promene na telu, pa i u osmom mesecu izgleda veoma zavodljivo.

- Hranim se raznovrsno, a zdrava ishrana je sastavni deo našeg života. Sad nam je raspored ispunjen jer je Lola krenula u engleski vrtić, a posle podne ima i sportske aktivnosti. Između poslovnih obaveza redovno je odvodim u šetnju parkićem - navodi gospođa Bozoljac, koja sa svojim voljenim stanuje na Dorćolu.

mommy goals | few weeks to go

A photo posted by Andriana Bozoljac (@andrianabozoljac) on Oct 25, 2015 at 2:52am PDT

Budući da je i sama veoma zauzeta poslovnim aktivnostima vezanim za poznati italijanski modni brend, za koji u Srbiji ima zastupništvo, te da joj je suprug stalno na turnirima, Andriana može da računa na pomoć kada joj je suprug odsutan.

- Bake su nezamenljive - ističe supruga Ilije Bozoljca.

Skladni supružnici će sistemom eliminacije uskoro utvrditi spisak potencijalnih imena za drugu naslednicu, budući da će se Andriana poroditi u novembru. S obzirom na to da je pre nekoliko godina stekla diplomu u Moskvi, na smeru za marketing i komunikacije, na poznatom fakultetu „Lomonosov“, prvobitna ideja lepe trudnice bila je da prvom detetu nadene rusko ime.


U dogovoru sa suprugom, od te ideje je odustala kada se rodila Lola pa će možda sada ostvariti zamisao od pre tri i po godine. Veoma je uspešna u poslu kojim se bavi.

- Ilija mi je velika podrška u poslovnim poduhvatima. To mi je veoma važno. Proteklih godina radila sam na ženskoj i muškoj liniji brenda koji zastupam, ali u narednom periodu neće biti novih projekata jer mi je uloga majke primarna. Kasnije planiram da proširim modni biznis - zaključuje zanosna trudnica.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!, Instagram

Najnovije vesti