Suzana Perović: Zarad mira i privatnosti svoje dece spremna sam na sve

Suzana Perović: Zarad mira i privatnosti svoje dece spremna sam na sve

Autor: | 10/01/2014

0

Petu sezonu rijalitija "Farma" obeležiće nekoliko stvari, među kojima je svakako i fantastičan izgled pevačice i voditeljke Suzane Perović. Na početku karijere, kasnih osamdesetih, ova plavooka lepotica fascinirala je publiku širom bivše Jugoslavije. S lakoćom se izdvojila iz mase novih zvezda, a u apsolutni zenit popularnosti vinula se zahvaljujući roli u kultnoj komediji "Tesna koža". I taman kada je njen uspon na estradi bio izvestan, Suzana se povukla i preko noći nestala iz javnog života.
- Nema tu baš nikakve misterije. Nikada nisam prestala da pevam i da volim muziku, jednostavno, nije mi se dopalo kako stvari u tom svetu funkcionišu. Bila sam isuviše mlada, emotivna i osetljiva da bih u svemu tome učestvovala. Odlučila sam da se ostvarim kao supruga, majka, da podignem decu i stvorim harmoničnu porodicu. U tome sam uspela i zbog svog, uslovno rečeno, povlačenja nikada se nisam pokajala. Na medijsku scenu vratila sam se kao autor i voditelj emisije "Preljubnici", a planiram i da napravim reizdanje čuvene pesme "Zašto ljubomoran nisi" iz "Tesne kože", koja je svakako obeležila moju pevačku karijeru - objašnjava Suzana na početku razgovora za "Hello!".
Dok je predano radila na imanju u Lisovićima i trudila se da osvoji simpatije auditorijuma, novine su iz dana u dan donosile vesti o njenom sinu, koji je, navodno, za to vreme bio u pritvoru.
- Užasnuta sam napisima koji su me sačekali po izlasku sa "Farme". Listala sam šta je sve objavljivano i zgrožena sam količinom dezinformacija. Posebno su me potresle laži da mi je sin bio u pritvoru. Udariti na nečiju decu najniži je oblik ponašanja. Sve sam prepustila advokatima, koji predano sastavljaju tužbe protiv svih osoba koje su učestvovale u fabrikovanju tako surovih laži. Ponosna sam majka dvoje predivne dece, sina Nikole i kćerke Dajane, i sve ću učiniti da sačuvam njihov mir i privatnost - rezignirano poručuje bivša "farmerka".
Iako je zagazila u šestu deceniju, Suzana svojim izgledom naprosto oduševljava. Za razliku od većine savremenih žena, ona lepoti ne pridaje neku posebnu pažnju.
- Budući da prezirem sve te moderne načine ulepšavanja i usporavanja procesa starenja, kao što su hijaluronska kiselina ili botoks, jasno vam je da ovakvom izgledu prvenstveno mogu da zahvalim genetici. Povremeno umem da posetim kozmetičara, ali tim stvarima zaista ne pridajem posebnu pažnju. Nikada nisam išla u teretanu, planiram da krenem, a motiv mi nije izgled, već zdravlje - puna pozitivnog duha završava gospođa Perović.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti