Goca Tržan: Pokazala verenički prsten koji joj je Raša Novaković darovao za praznike

Goca Tržan: Pokazala verenički prsten koji joj je Raša Novaković darovao za praznike

Autor: | 24/01/2014

0

Uverena da je sve ružno konačno iza nje, Goca Tržan je u novu godinu ušla sa novom frizurom, ali i sa vereničkim prstenom koji je dobila od svog partnera, bubnjara Radomira Novakovića. Pop zvezda i četrnaest godina mlađi muzičar u vezi su nešto više od dve godine, a sudeći po vestima iz njihovog emotivnog života, na svadbena zvona neće se još dugo čekati. Raša je svoju izabranicu spontano zaprosio, a ubrzo joj je poklonio i prsten, koji je odabrao zajedno sa njenom sedmogodišnjom kćerkom. Simpatična pevačka zvezda zvanično još nije obelodanila da je verena, ali prsten koji je ekskluzivno pokazala čitaocima magazina "Hello!" jasno govori da je sve bliža odluci da ponovo izgovori sudbonosno "da".
- Ne komentarišem emotivni život izvesno vreme, a tako će biti i ubuduće. Kada bi sve što se o meni piše bilo tačno, pomislila bih da živim u latinoameričkoj sapunici - izjavila je Goca za naš magazin.
Privatni život poznate pevačice u jednom trenutku zaista je podsetio na špansku seriju, a žestoki rat koji je javno vodila sa bivšim suprugom ovih dana na trenutke ponovo oživljava. Kada se, posle četiri meseca provedena u rijalitiju "Farma" vratio u civilizaciju, Ivana Marinkovića sačekala je poruka koju mu je Goca uputila na "Tviteru": "Bože, učini mi uslugu i produži 'Farmu' na još pet godina!"
Bilo je to više nego dovoljno da se Marinković ponovo oglasi i javno požali kako mu bivša žena ne dozvoljava da vidi dete.
- Posle napuštanja imanja u Lisoviću, sa Gocom sam se čuo nakratko, rekla mi je da je u Crnoj Gori i da je Lena kod njenih roditelja. Razmenili smo nekoliko poruka u kojima mi je napisala da je je bolje da sam u "tom svinjcu" ostao još pet godina. Mislio sam da će se naš odnos stabilizovati, ali sam se očigledno prevario, jer se nastavlja stara priča. Lena nije gledala "Farmu", ali me je videla onda kada je trebalo. Čuo sam da sam joj nedostajao i da je pitala kada ću izaći. Ona ima sedam godina i niko ne može da je pokvari, jer odlično zna ko je njen otac.
Goca nije želela da komentariše Ivanove optužbe, ali je svojim pratiocima na "Tviteru" pojasnila zbog čega njen bivši suprug još nije video Lenu.
- Otac je sam izabrao da je ne vidi, i dok ja nisam u Beogradu, jer radim da prehranim dete, neće je videti. Nije je viđao ni pre "Farme", pa se ne sećam da je o tome kukao, a ja da dođem iz Crne Gore da bih mu dovela dete, izvinjavam se - napisala je pevačica na popularnoj društvenoj mreži i time ućutkala sve one koji su se zgražali nad njenim postupkom.
No, uprkos pritiscima kojima je izlažu bivši muž i njegovi istomišljenici, Goca ne može da sakrije oduševljenje što će uskoro ponovo stati pred matičara. Pošto je prevazišla malograđanštinu i podozrivost zbog izbora partnera, sada rasterećena i sa ponosom pokazuje verenički prsten i uveliko planira detalje venčanja.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Foto: Janko Petković, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti