Boris Stamenković i Katarina Grujić: Prsten kao simbol strasne ljubavi i zajedničke budućnosti

Boris Stamenković i Katarina Grujić: Prsten kao simbol strasne ljubavi i zajedničke budućnosti

Autor: | 28/01/2014

0

Emocije između muzičko-manekenskog emotivnog para Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića rasplamsale su se dok su učestvovali u rijaliti-programu "Farma". Uprkos brojnim peripetijama koje su pratile njihov život na seoskom imanju u Lisoviću, nastavak veze posle rijalitija samo je osnažio odnos ovog zaljubljenog para. Iako je neposredno pred ulazak na imanje mlada zvezda "Granda", rodom iz Kolašina, otpočela ljubavnu vezu u spoljnom svetu, pevačica nije odolela šarmu dvadesetpetogodišnjeg studenta stomatologije iz Beograda. Ne skrivajući emocije, u razgovoru za magazin "Hello!" Katarina i Boris otkrivaju planove o zajedničkom životu. Ovaj šarmantni mladi par nedavno je obeležio četiri meseca strasne ljubavi, kojoj se predaju svakog slobodnog trenutka. U čvrstom zagrljaju, razmenjujući zaljubljene poglede, emotivni partneri prisetili su se prvih varnica koje su zaiskrile među njima, otkrivajući šta ih je osvojilo kod druge polovine.
- Borisov karakter potpuno je drugačiji od mog. Moram da priznam da me je na prvu loptu privukao njegov fizički izgled, ali to je samo deo onoga što mi se dopalo. Kada sam ga videla, pomislila sam "Ovaj dečko mora biti moj!". Tako je i bilo - započinje razgovor dvadesetjednogodišnja pevačica.
Za Borisa je upravo to njen najjači adut:
- Pozitivan duh je definitivno nešto što najviše volim kod Katarine, naravno, pored savršenog fizičkog izgleda. Nesebičnost kojom se daje nekome koga voli posebno mi prija, to je ono što osećam i što me mnogo privlači - iskren je Boris, koji nije mnogo mario zbog emotivne veze u koju se Kaća upustila neposredno pred ulazak u rijaliti.
Siguran u sebe, maneken je uspeo da osvoji srce devojke koja mu je "zapala za oko", a lepa pevačica kaže da taj deo života ostavlja iza sebe.
- Ono što je bilo pre "Farme" za mene je stvar prošlosti. Ne kajem se ni zbog čega, slušala sam svoje srce i nisam želela da idem protiv sebe. Nisam se čula sa bivšim partnerom od kada sam izašla sa imanja, a sve što se desilo između mene i te osobe ostavljam iza sebe i u potpunosti sam okrenuta budućnosti i vezi sa Borisom - kaže Kaća.
Prsten na Katarininoj ruci zablistao je neposredno po završetku njenog učešća u popularnom šou-programu. Iako se u javnosti mnogo spekulisalo o navodnoj veridbi, budući stomatolog za "Hello!" otkriva da je samo reč o dokazu ljubavi, bez postavljanja dodatnih uslova i pitanja.
- Nije reč o vereničkom prstenu, kao ni poklonu za Novu godinu ili bilo koji drugi praznik. Povod je moja ljubav prema Katarini i sreća koju osećam od kada smo zajedno. Kupio sam prsten i poklonio joj ga uz reči "Ovo je za našu ljubav, zato što si takva kakva jesi i zato što si tako divna prema meni" - priča Boris.
Iako ne zapostavljaju prijatelje, kao ni provode u noćnim klubovima, ovo dvoje zaljubljenih trude se da sve slobodno vreme provedu zajedno, najčešće u Katarininom stanu, uz filmove i u toplom zagrljaju druge polovine. Najveću podršku pružaju im roditelji, koji su podjednako oduševljeni izborom svoje dece.
- Najvažnije je da su i moji i Kaćini roditelji prezadovoljni. Ona ima veliku podršku moje majke i oca, koji su je u potpunosti prihvatili, a ja sam isto to osetio kod njenih roditelja. I moram da priznam da mi to veoma znači. Mnogo je važno i što nas prijatelji podržavaju, vidim da sam u Kaćinom društvu dobrodošao, kao i ona u mom. To je još jedna fenomenalna stvar koja nam još više daje krila - s oduševljenjem priča mladi maneken, koji uskoro planira da se povuče iz medija, kako bi završio studije stomatologije, što mu je u ovom trenutku prioritet.
- Na imanje sam ušao pre svega radi dobre zabave i da bih zaradio, što se i dogodilo. Prezadovoljan sam svojim učešćem, ali sada je vreme da se posvetim drugim obavezama, a trenutno mi je najvažnija diploma - iskren je Boris, koji je od Kaće dobio poslovnu ponudu koja se ne odbija.
- Uskoro snimam novu pesmu za koju ću snimati i spot, a Boris će imati glavnu ulogu u njemu. Spremila sam dobru nadoknadu za ovaj poslovni angažman, pa sam sigurna da me neće odbiti - kroz osmeh priča atraktivna pevačica, koja sa svojim izabranikom u međuvremenu planira i zajedničko putovanje.
- Planiramo da otputujemo u Beč kod Borisovih roditelja, potom i kod mojih u Kolašin. U međuvremenu ćemo naći vremena za odmor negde na planini, kako bismo napunili baterije za obaveze koje nas očekuju u narednom periodu - završava razgovor pevačica, ne skidajući pogled sa svog izabranika.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Janko Petković, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin