Boris Stamenković: Moju ljubav sa Katarinom ništa ne može da poljulja

Boris Stamenković: Moju ljubav sa Katarinom ništa ne može da poljulja

Autor: | 23/12/2013

0


Na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji Boris Stamenković zadržao se gotovo do finalne runde, čime je pokazao da opstanak u surovim uslovima u Lisoviću nije rezervisan isključivo za “prljave igrače”. Iako je učestvovao u minornom broju verbalnih obračuna, a psovke nije koristio, mada su oprobani recept opstanka, publika ga je na “Farmi” zadržala skoro trinaest nedelja.
- Svestan sam da je dovoljno onih koji smatraju da jednom intelektualcu nije mesto u rijalitiju kakva je “Farma”. Međutim, budući da ne robujem predrasudama, poziv produkcije prihvatio sam bez razmišljanja. Drago mi je što sam uspeo da odolim provokacijama i sveopštoj presiji i ostanem dosledan, svojim načelima, kulturi i vaspitanju. Učešćem sam više nego zadovoljan, popularnost mi prija, a novac od honorara planiram da uložim u otvaranje privatne ordinacije - zadovoljan je budući stomatolog.
Istini za volju, Borisu je da opstane na “Farmi” pomogla i ljubavna veza sa pevačicom Katarinom Grujić, sa kojom planira da nastavi romansu i kada se kamere pogase. Da je atraktivni maneken fatalan, potvrdile su i izjave njegove devojke, koja je na imanje ušla hvaleći se da svog tadašnjeg dečka nikada ne bi prevarila. Međutim "hemija" koja se dogodila između nje i Stamenkovića učinila je da Katarina u rekordnom roku zaboravi na pompezne zavete vernosti.
- Bio sam upoznat sa Katarininim emotivnim statusom, ali takođe sam znao da njena tadašnja veza nije stabilna i da je započeta neposredno pre “Farme”. Iako mnogi misle da je naše emotivno vezivanje, zbog specifičnih uslova u kojima je nastalo, na klimavim osnovama, ja baš smatram da je enormno stabilnije, upravo jer je bilo izloženo neprirodnim uslovima i raznim pritiscima - objašnjava Boris.
Najveće iskušenje za Stamenkovića svakako je bilo dovođenje Marijane Leontijević, njegove bivše devojke, na imanje, što je oproban recept u ovom rijalitiju. Međutim, van svih očekivanja, Boris nijednog trenutka nije reagovao, a njegov emotivni odnos sa Katarinom nije trpeo čak ni u takvim okolnostima.
- Zaista sam bio ravnodušan kada sam na vratima seoske kuće ugledao Marijanu. Izostalo je čak i iznenađenje. U svakom sam trenutku bio svestan da apsolutno niko i ništa ne može da poljulja Katarinin i moj odnos. Ne želim da verujem da je Marijana imala nameru da stekne slavu koristeći se mojim imenom, a naš odnos okončan je odavno i to takvom vrstom razočaranja da sam jednostavno indiferentan prema svim njenim postupcima - konstatuje Stamenković.
Iako se trudio da sa svima uspostavi maksimalno korektan odnos i komunikaciju, Boris kaže da će sa većinom učesnika “Farme” neku vrstu druženja nastaviti i u “stvarnom svetu”. Kao jedinog sa kim nikako nije uspevao da pronađe zajednički jezik izdvaja Ivana Marinkovića, bivšeg supruga Goce Tržan.
- Kod Ivana sam prepoznao izvesnu dozu licemerja i dvoličnost koju istinski prezirem. Isprva sam samo sumnjao, a onda su me neki njegovi potezi ubedili da nisam nimalo pogrešio u proceni. Sa većinom “farmera” rado ću održavati kontakt u budućnosti, ipak smo proveli više od tri meseca oslonjeni isključivo jedni na druge - završava Boris razgovor za “Hello!”.

Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još