Ana Nikolić i Vladimir Mandić: Detalje o romansi brižljivo kriju od javnosti

Ana Nikolić i Vladimir Mandić: Detalje o romansi brižljivo kriju od javnosti

Autor: | 28/01/2014

0

Izgleda da emotivni život Ane Nikolić nikako ne može da bude staložen i idiličan. Taman što je afera sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem počela da plovi ka zaboravu, pop zvezda je javnosti priuštila novo iznenađenje i temu za polemike. Nedeljama se među poznavaocima estradnih prilika raspreda da ovog puta nije odolela osvedočenom plejboju Vladimiru Mandiću.
Rukometaš "Partizana", koji se nedavno ponovo aktivirao u profesionalnom sportu, i odbornik je Srpske napredne stranke, krajem godine definitivno je raskinuo turbulentnu vezu sa glumicom Marijom Petronijević i, po svemu sudeći, nije gubio vreme. Preko zajedničkog prijatelja upoznao je Anu i njegovi osvajački instinkti momentalno su se probudili. Malo je trebalo da shvate da se to što se među njima događa nikako ne može kotirati kao prijateljstvo. Isprva Nikolićeva je bila u potrazi za novim stanom, a Mandić se ponudio da joj ustupi jedan od svojih u zgradi koju poseduje na Savskoj padini. Pevačica je s oduševljenjem prihvatila predlog i uselila se u rekordnom roku. Tako je i započala ljubavna veza, koja, doduše, još ima dozu misterioznog, jer akteri, poučeni ranijim iskustvom, svoje emocije brižljivo čuvaju samo za sebe. Uglavnom se viđaju u Vladimirovom restoranu "Aleksandrija", mada su i tada veoma oprezni i nepoverljivi prema okolini. Njegov dolazak na Anin novogodišnji nastup u hotelu "Hajat" samo je potvrdio spekulacije, no, političar u povoju ni tada nije imao nikakvih komentara.
Početkom januara, umorna od svega u protekloj godini, atraktivna zvezda spakovala je kofere i otišla na Tajland, dok je njen novi dečko, zbog nemogućnosti da odloži poslovne obaveze, ostao u Beogradu. Ljudi koji su im bliski kažu da im razdvojenost veoma teško pada i prognoziraju da će posle niza neuspeha ovog puta možda oboje imati više sreće. Ipak, sudeći po njihovim prethodnim avanturama, teško je tvrditi da će oboje uspeti da savladaju svoj nemirni duh.
Poznato je da je Ana imala nekoliko neuspešnih veza i emotivnih promašaja. Počevši od dosta starijeg Rodoljuba - Miše Radulovića, zatim Matije Ćorkovića, koji ni delimično nije ispunio njena očekivanja, raznih polupoznatih biznismena, pa sve do Ćazima Osmanija, sa kojim je imala i burnu aferu, začinjenu skandalima i intrigantnim porukama koje mu je slala. Verovatno umorna od tabloidnih napisa, koji su je retko zaobilazili, a željna muškarca koji će je poštovati, oženiti se i sa njom osnovati porodicu, potražila je nekog sličnih godina i sa istim željama.
S druge strane, Vladimir je u nekoliko navrata uspevao da eskivira medijsku pažnju iako je pre desetak godina, zbog sklonosti da ekstremnom brzinom menja devojke, uglavnom poznate javnosti, dominirao naslovnim stranama. Ostao je upamćen po emotivnim vezama sa Kristinom Bekvalac, Jelenom Jakovljević, sada Bin Drai, povezivan je sa Svetlanom Ražnatović, a onda je odlučio da se skrasi i oženio se sa izvesnom Jelenom, devojkom koja sa javnim životom nije imala dodirnih tačaka. Međutim, po rođenju kćerke, par je imao sve više nesuglasica, a Vladimir je shvatio da mu mirna porodična atmosfera nikako ne prija, pa se postepeno vraćao nekadašnjem stilu života. Isprva je pokušao da ostvari ozbiljnu vezu sa Marijom Petronijević, ali je glumičin karakter, provociran Mandićevom nestalnošću eskalirao, tako da je i ta, naizgled romantična emotivna priča, brzo završena iznošenjem njenih kofera iz njegovog stana.
Ostaje samo nada da Ana i Vlada imaju ista očekivanja od njihovog odnosa. U suprotnom, naslovne stranice tabloida unapred su im obezbeđene.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti