Nikola Rađen: Moja ljubav prema Ani je sve jača

Nikola Rađen: Moja ljubav prema Ani je sve jača

Autor: | 13/02/2014

0

Vaterpolista "Crvene zvezde" i zlatni reprezentativac Srbije Nikola Rađen u samo dva dana imao je dva povoda za slavlje. Iako ga javnost poznaje kao ljubitelja dobrog noćnog provoda, izgleda da je poznati sportista odlučio da promeni neke životne navike, pa su obe proslave prošle u intimnijem tonu, u najužem krugu prijatelja, saradnika i porodice. Dvadesetdevetogodišnji vaterpolista "crveno-belih" ponosan je na saigrače sa kojima je izvojevao pobedu u finalu Kupa Srbije i odbranio prošlogodišnju titulu, a poseban motiv za uspeh u bazenu na Tašmajdanu dalo mu je prisustvo supruge, pevačice Ane Kokić-Rađen, koja ga je u finalnoj utakmici bodrila sa tribina.
Uprkos raznim smetnjama i izazovima kroz koje su prošli u petoj godini bračnog života, jedan od najlepših parova na javnoj sceni Srbije odlučno je odbijao da komentariše privatni život, ali je svojim postupcima ukazao na to da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Za magazin "Hello!" Nikola komentariše uspehe njegovog tima i otkriva kako je reagovao kada ga je supruga iznenadila rođendanskom tortom.
- Prijatno sam se iznenadio kada mi je Ana čestitala rođendan i iznela tortu sa brojem mojih godina na vrhu. Nisam svestan da sam ušao u tridesetu godinu, moram da priznam da se osećam mnogo mlađe. Šalu na stranu, ali ponekad nisam svestan da sam u nekim ozbiljnim godinama - iskren je Rađen, koji dan svog rođenja više ne doživljava kao povod za veliko slavlje, posebno od kada su na svet došle njegove kćerke.
- Od osamnaestog rođendana ovaj datum za mene nema neki poseban značaj, a ovaj rođendan obeležio sam u opuštenoj atmosferi, u krugu porodice, sa suprugom i kćerkama. Iskreno, to mi sada najviše prija - kaže slavljenik, koji nije želeo da otkriva šta se sve našlo među poklonima, istakavši da prioritet uvek daje onome što je praktično.
- Volim da dobijem nešto što mi je potrebno, a ne nešto kreativno. To je više u mom stilu. Mi, muškarci, volimo praktične stvari, za razliku od žena kojima se dopadaju pokloni koje će da pamte i o kojima će kasnije da pričaju - kaže popularni sportista i otkriva da uskoro planira da sebe počasti novom tetovažom.
- Čim budem imao slobodno vreme, sigurno ću uraditi novu tetovažu. Još razmišljam gde bih je uradio, ali moj dobar prijatelj je sjajan tatu-majstor, pravi umetnik, pa ću mu uskoro dati neki predlog za skicu, kao što smo i do sada radili - najavljuje poznati ljubitelj tetovaža.
- Planiram da zabeležim neki važan događaj iz života, vezan za porodicu, naravno - zagonetno kaže sportista. Na pitanje da li on i Ana razmišljaju o proširenju porodice odlučno odgovara da im je u ovom trenutku oboma prioritet karijera.
- Trenutno smo i Ana i ja koncentrisani na naše karijere. Naravno da bismo voleli da se ponovo ostvarimo u ulozi roditelja, što će se izvesno i desiti u budućnosti, ali u ovom momentu posvećeni smo svojim poslovima. Voleo bih da dobijemo jednog dečaka, ali ćemo to prepustiti nekom drugom da odluči.
Sportista tvrdi da mu drastična promena, na koju se njegova lepša polovina odlučila po završetku televizijskog šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", kada je svoju platinasto plavu boju kose zamenila tamnosmeđom nijansom, ni najmanje nije zasmetala, već je probudila još veće emocije.
- To je ista Ana koju sam upoznao pre nekoliko godina, u koju sam se zaljubio i koja me je osvojila na prvi pogled, samo što je sada lepša i još više je volim - kaže ponosno Rađen, koji nije uspeo da zabeleži prve reakcije kćekrica na Anin drugačiji izgled, ali ne sumnja da su i one bile oduševljene maminim novim izgledom.
Poznati supružnici zasluge za uspehe koje nižu na poslovnom planu, osim sopstvenom trudu pripisuju i jedno drugom, zbog neizmerne podrške i ljubavi kojom se međusobno bodre i inspirišu za nove pobede. Pošto je supruzi predvideo pobedu u muzičkom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", rođeni Novosađanin, koji živi i radi u Beogradu, pohvalio se da mu je ona uzvratila pred finale Kupa Srbije, jer je njegova supruga bila veoma optimistična pred Zvezdinu finalnu utakmicu.
- Ana mi je pred utakmicu rekla da ima dobar osećaj i da misli da ćemo pobediti, što se na kraju obistinilo. Prijao mi je taj njen stav - kaže Zvezdin bek, koji je trijumfom u Kupu Srbije obeležio i "mali lični jubilej".
- Ovo mi je peta titula zaredom u karijeri i stvarno je prelep osećaj kada se to dogodi. Trenutno uživam u tome - kaže uspešni vaterpolista, koji je sa saigračima i stručnim timom titulu proslavio u nešto intimnijoj atmosferi.
- Pobedu smo proslavili u jednom beogradskom kafiću u društvu naših žena, devojaka i prijatelja. Okupili smo se da obeležimo ovu značajnu pobedu, ali moram priznati da nas je obuzeo umor i da se nismo predugo zadržali. Bila je to kulturna proslava u dobrom raspoloženju, bez prevelike euforije.
Uprkos pobedi koju su ostvarili u prvenstvu države, za vaterpoliste nema odmora, jer im predstoji odbrana titule na turniru Svetske lige koja uveliko traje, a zbog Nikolinih obaveza, porodica Rađen ove godine najverovatnije neće posetiti neki od ski-centara.
- Ana je mnogo angažovana na nastupima i svojoj karijeri, a ja sam skoncentrisan na bazen, pa je velika mogućnost da ove godine nećemo otići na zimovanje - iskren je otac petogodišnje Nine i četvorogodišnje Tee, zbog kojih najviše žali što ove godine neće uživati u čarolijama na snegu.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin