Daniel Kajmakoski: Ne tražim devojku, već potencijalnu suprugu

Daniel Kajmakoski: Ne tražim devojku, već potencijalnu suprugu

Autor: | 27/02/2014

0

Jedan od najistaknutijih učesnika takmičenja "X faktor" Daniel Kajmakoski od ranog detinjstva želeo je da se bavi muzikom i da bude uspešan pevač, ali je, igrom sudbine, tek u tridesetoj godini počeo da ostvaruje dečački san. Iako se čitavog života trudi da njegova muzika "stigne" do što većeg broja ljudi, do sada nije imao mnogo uspeha na tom putu. Njegov život obeležili su mnogi usponi i padovi, ali ni za čim ne žali jer, zahvaljujući iskustvu, sada dobro ume da ceni sve što ima.
- Odrastao sam u Strugi i to je bio najlepši period mog života. Vodili smo skroman i jednostavan, ali istovremeno prelep život. Od najranijih dana zavoleo sam muziku, jer moj otac svira harmoniku i peva, a bio sam opčinjen i svime što leti. Žarko sam želeo da postanem Supermen, pa sam tako u četvrtoj godini vezao peškir oko vrata i skočio sa prvog sprata naše porodične kuće. Nažalost, poduhvat mi nije uspeo i polomio sam levu nogu, zbog čega sam naredna tri meseca proveo u bolnici. Od tada me svi zovu Supermen - počinje priču Danijel, koji se sa porodicom kao sedmogodišnjak preselio u Beč.
- Sa roditeljima i starijim bratom preselio sam se u prestonicu Austrije, gde sam živeo do učešća u "X faktoru". Po završetku školovanja tamo sam radio razne poslove kako bih sebi obezbedio egzistenciju. I moji roditelji su posle preseljenja u Beč prihvatali najrazličitije poslove da bi nam priuštili dobar život, tako da sam naučen da svaki rad cenim. Nikada mi nije bilo teško da obavljam posao koji mi se nudi u datom trenutku. Često mi se dešavalo da posle nastupa sa ocem odem pravo na gradilište da obavljam fizičke poslove ili da renoviram neki stan - iskreno za "Hello!" govori simpatični Makedonac.
Kao sedamnaestogodišnjak talentovani pevač snimio je prvi singl, koji nije prošao naročito zapaženo u Makedoniji, za čije tržište je rađen, ali ga taj neuspeh nije onespokojio i nije izgubio veru u sebe.
- Mislim da za sve postoji vreme i pravi trenutak, smatram da svako ko veruje u sebe može da postigne sve što poželi. Možda tada nisam bio dovoljno spreman za sve što mi se sada dešava, pa nisam ni uspeo. Ipak, nada me nije napuštala, pa sam i posle tog neuspeha koristio svaku priliku da nešto naučim o muzici i pevanju kako bih stekao iskustvo. U tome sam imao bezgraničnu podršku roditelja, koji mi uvek daju "vetar u leđa", posebno kada je moja ljubav prema muzici u pitanju - tvrdi šarmantni Makedonac, koga je najbolji prijatelj prijavio na audiciju za "X faktor".
- Moj drug Antonio iz Skoplja više je verovao u mene nego ja i nikada nije prestao da me ubeđuje da nastavim da se bavim muzikom. Poslednjih godina počeo sam da odustajem od svog sna i da se mirim sa tim da nikada neću postići uspeh u muzici. On me je prijavio za "X faktor" i zamolio me da se pojavim na audiciji. Ubedio me je da ostavim posao u Beču i da sve ponovo stavim na jednu kartu. Njemu i njegovoj porodici biću zahvalan čitavog života što su me naterali na takav korak.
Ambiciozni tridesetogodišnji učesnik popularnog takmičenja tvrdi da se njegov život iz korena promenio od početka prikazivanja "X faktora", a po završetku ovog šou-programa planira da ostane da živi u Beogradu i da nastavi da se bavi muzikom.
- Moj život se iz korena promenio od kada učestvujem u „X faktoru“, između ostalog zaljubio sam se u Beograd. Planiram da ostanem da živim ovde i po završetku šou-programa i da nastavim da se bavim svojim poslom. Ovde sam na pola puta između Austrije i Makedonije, što mi takođe odgovara. Ovog puta planiram da dam sve od sebe da uspem, a videćemo gde će me muzika odvesti - iskren je Kajmakoski, koji još nije pronašao devojku koja bi u potpunosti osvojila njegovo srce.
- Još nisam naišao na onu pravu, iako mi poslednjih sedmica prilazi mnogo prelepih devojaka. Međutim, teško mi je da budem sa nekom kojoj se dopadam samo zato što me gleda na televiziji. Imam trideset godina i nije mi stalo samo da imam devojku, već želim da sebi nađem potencijalnu suprugu - iskreno završava razgovor Danijel.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti