Tamara Milanović: Čast je izgubiti od Daniela

Tamara Milanović: Čast je izgubiti od Daniela

Autor: | 11/04/2014

0

Dvadesetšestogodišnja studentkinja Tamara Milanović, koja je, dok je učestvovala u muzičkom šou-programu "X faktor", svojim interpretacijama u više navrata rasplakala žiri i publiku, u prvoj sezoni svetski poznatog takmičenja osvojila je drugo mesto, što je, kaže, bio njen idealan scenario takmičenja. U razgovoru za "Hello!" rođena Jagodinka koja živi u Beogradu priča o neizmernoj podršci porodice i dečka, otkrivajući ko je glavni "krivac" da se okuša i odmeri snage na muzičkoj sceni.

Kako ste se osećali u trenutku proglašenja pobednika, dok ste se držali za ruke sa Danielom?

- U trenutku proglašenja osećala sam se kao pobednik. Znam kako to zvuči, ali od prvog trenutka sam govorila da Daniel zaslužuje pobedu, da je najkompletnija ličnost od svih nas i da se savršeno nosi sa ovim šou-programom. Kada su ga proglasili pobednikom, bila sam srećna kao da sam čula svoje ime. Za mene je ovo najbolji scenario koji je mogao da se desi i ogromna je čast biti u duelu sa takvim čovekom i izgubiti.

Koliko vam se život promenio posle finala?
- Prvih nekoliko dana neprestano sam spavala i odmarala se. Iskoristila sam slobodno vreme da predahnem pred obaveze koje me očekuju, a to je vreme već došlo i ponovo se u meni javlja isto ono uzbuđenje koje sam osećala pred svaki nastup uživo, tako da nema više odmora.

S obzirom na to da za sebe govorite da ste nesigurni, šta vas je ohrabrilo da se prijavite na ovo takmičenje?
- Volim da eksperimentišem, volim da probam razne stvari, a jedna od njih je i pevanje. Kada je počelo prijavljivanje, dečko mi je rekao da bi on voleo da učestvujem jer smatra da je pevanje moj fah. Sećam se da mi je rekao: "Mačko, bilo bi kul da ti pevaš". To me je ohrabrilo da se prijavim, a posle mi je bio velika podrška.

Bili ste jedini ženski takmičar u superfinalu. Da li je vaš dečko pokazivao znake ljubomore?

- Nikada nisam osetila ljubomoru ili posesivnost sa njegove strane. Ulaskom u takmičenje znala sam da je to izazov za našu vezu, ali on se potpuno saživeo sa mojim učešćem, bio je pun razumevanja i kao partner pružio mi je svu moguću podršku.

Koliko traje vaša veza?
- Zajedno smo trinaest meseci. Svesna sam da ovakve situacije mogu da ugroze odnos partnera, ali nama se to nije desilo. Naprotiv, bilo je suprotno. Svesna sam da sam sa njim imala veliku sreću i zaista sam zahvalna na tome.

Čime vas je osvojio?
- Da sam napravila listu osobina koje bih volela da moj dečko poseduje, ne bih obuhvatila sve što on jeste i sve što čini za mene. Zato ga toliko volim, a osećanja su uzajamna.

Sećate li se prvih reakcija posle proglašenja pobednika i silaska sa bine? Ko vam je prvi čestitao?

- Kada sam sišla sa bine, sačekala me je drugarica, a potom i moja porodica sa dečkom.

Kako je vaša porodica reagovala?
- Mi smo specifična porodica. Otac nas je vaspitavao da, koliko god da maštamo i čime god da se bavilmo u životu, uvek moramo da budemo svesni mesta i situacije u kojoj se nalazimo, i da budemo realni, da procenimo koliki pritisak možemo da podnesemo. Uvek nas je učio da, i kada letimo, u džepovima imamo kamenčiće, da ostanemo na zemlji. I ja i moja porodica ponašamo se u skladu sa tim.

Zbog takmičenja zapostavili ste master studije. Kakvi su vam planovi na tom polju u narednom periodu?
- Već šest meseci odlažem obaveze oko master rada. Na početku "X faktora" odobrena mi je tema i od tada ništa nisam uradila, ali sada ću se, osim karijeri, ozbiljno posvetiti radu na tome.

Festival "Egzit" vas je prepoznao kao svog izvođača. Osim nastupa na ovom prestižnom festivalu, da li je u planu još nešto?

- Ja sam već počela sa radom u studiju Zorana - Kikija Lesendrića, pesma je spremna i sada radimo aranžman. Trudimo se da pesma bude objavljena što pre, a u narednom periodu će se raditi i na albumu, čemu se mnogo radujem.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin