Milica Pavlović: Verujem u sebe, ali nisam egocentrik

Milica Pavlović: Verujem u sebe, ali nisam egocentrik

Autor: | 15/05/2014

0


Talentovana pevačica Milica Pavlović, koja se istakla učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, nenametljivo i sigurno gradi muzičku karijeru. Osim vokalnim sposobnostima, lepa dvadesetdvogodišnjakinja pleni atraktivnim izgledom, kome posvećuje pažnju u onoj meri koja je adekvatna njenim godinama i potrebama posla. Svesna svojih vrlina i mana, zgodna Leskovčanka ne pridaje preveliki značaj lepoti kao imperativu, ali joj prijaju komplimenti. Po prirodi veoma temperamentna, na koncertima je izuzetno fizički aktivna, a da bi uvek bila u top-formi, odlazak u teretanu njena je svakodnevica. Šminkanju ne pridaje preveliki značaj, sama se doteruje za nastupe, dok su privatno sjaj za usne i maskara njeni saveznici.

Da li je za pevačicu važnije da dobro izgleda ili da dobro peva?
- Mislim da je bitno i jedno i drugo. Samo simbioza te dve stvari može da proizvede uspeh. Ali, ne smemo da zaboravimo da lepota dolazi iznutra.

Koji je vaš ženski adut?

- Mislim da je to moj pogled.

Mora li žena da ima savršene crte lica da bi bila lepa?
- Najlepše dame su, po mom mišljenju, one koje poseduju neku manu, jer ih upravo nedostaci čine šarmantnim i lepim.

Koja je vaša mana?
- To su pre svega moji ožiljci. Na prvom mestu onaj veliki na ruci koji sam zadobila u automobilskoje nesreći u Švajcarskoj, o čemu sam više puta pričala u javnosti. Na početku sam želela da uklonim taj ožiljak, a onda sam shvatila da nema potrebe za tim i da je to moja velika životna lekcija. Imam još mnogo manjih ožiljaka i svaki je priča za sebe. Osim toga, kada je reč o mojim manama, kao i svaka žena često mislim da imam koji kilogram viška.

Imate li običaj da se tokom čestih putovanja snabdevate kozmetikom ili više volite da kupujete proizvode kod nas?

- Kozmetiku uglavnom kupujem u inostranstvu. Tamo su mnogi proizvodi jeftiniji i kvalitetnije se izrađuju za zapadnoevropsko nego za naše tržište. Zato sve potrebne stvari kupujem na putovanjima. Uostalom, mnogo vremena provodim na aerodromu, kada sam uglavnom u fri-šopovima.

Kako negujete lice?
- Nikada ne zaboravljam koliko imam godina pa ne koristim mnogo preparata. Tek sam prešla dvadesetu i smatram da za tim nema potrebe. Lice redovno umivam „bebi“ sapunom i to mi je najvažnije. Hidratantne kreme koristim samo zimi kada mi se koža isuši i kada joj je potrebna dodatna prehrana.

Šminkate li se često?
- Gotovo i da se ne šminkam. Smatram da nema potrebe za tim, bar u mojim godinama. Maskara i blagi korektor da bi se prikrila poneka bubuljica sasvim su dovoljni.

Imate li problem sa bubuljicama?

- Ne znam da li je to zbog godina ili zato što sam iz leskovačkog kraja, pa svoj život ne mogu da zamislim bez roštilja i slatkiša, ali ponekad mi izađe poneka bubuljica.

Umete li sami da se našminkate za nastup?
- Sama se šminkama za svoje koncerte, što podrazumeva minimalno šminke: rumenilo, blage senke, maskara i malo sjaja. Međutim, pošto sam veoma aktivna na nastupima i sve vreme igram i skačem, brzo mi ta šminka spadne.

Kako birate mejkap?
- Vodim računa da bude kvalitetan, da ne izaziva neke alergijske reakcije. Postojanost mi nije važna, jer uz moj tempo igre nikakva šminka ne može da se zadrži na licu duže od pola sata.

Jeste li, kad ste bili još mlađi, pravili greške kada je reč o negi?

- Moja najveća greška je što sam počela da se šminkam već u osmom razredu, ali to su radile i druge devojčice mog uzrasta u mojoj okolini. Kada bih mogla, to bih ispravila.

Kako održavate vitku liniju?
- Redovno odlazim u teretanu, ali ne da bi smršala već zbog kondicije. Tri puta nedeljno imam kardiotrening koji traju po četrdesetak minuta, potom sledi rad sa mojom instruktorkom.

Pomaže li vam to prilikom zahtevnih nastupa?
- Kada sam počela da se bavim pevanjem, problem mi je predstavljalo to što nisam lepo disala na nastupima, što se dešavalo zbog nedostatka kondicije. Već četiri godine redovno vežbam i nemam više takvih problema, a svaki svoj koncert smatram najboljim treningom.

Jeste li nekada poželeli da promenite boju kose i frizuru?

- Ja to stalno želim, ali nikada ne uradim. Moj frizer me redovno farba bezbojnim farbama koje samo daju bolji sjaj mojoj prirodnoj boji. Ta vrsta bojenja kose se radi elumenom i potpuno je prirodna. Što se tiče kolorita sasvim sam zadovoljna, ali ima perioda kada bih želela da se ošišam nakratko ili bar da skratim šiške. Uglavnom ne mogu da se odlučim šta bih promenila, pa mi je frizura stalno ista.

Dobijate li često komplimente na račun izgleda?
- Dobijam ih vrlo često, ali ne znam koliko su iskreni.

Od koga?
- Od bake i deke, što je i logično. Njihova sam, pa sam im i najlepša.

Jesu li vam tokom odrastanja često govorili da ste najlepši na svetu?
- Govorili su mi da sam lepa, ali ne prečesto. Zahvalna sam im na tome, jer kada nekome stalno govoriš da je najlepši i najbolji, on postane egocentrik, a ja to nisam.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti