Marija Karan: Suprug me uvek voli, vodi i prati

Marija Karan: Suprug me uvek voli, vodi i prati

Autor: | 11/06/2014

0


Glumica Marija Karan koja godinama živi u Los Anđelesu nedavno se udala za dugogodišnjeg partnera, američkog producenta Džoela Lubina. Dugonoga lepotica i njen izabranik na večnu ljubav zavetovali su se pred Bogom u crkvi „Ružica“ na Kalemegdanu. Sa velikim osmehom na licu, Marija i Džoel stigli su ispred crkve nešto pre zakazanog venčanja. Dok je nevesta blistala u skupocenoj venčanici, sa bidermajerom od prirodnog cveća u ruci, mladoženja je za ovu priliku izabrao belo odelo koje je upotpunio crvenom leptir-mašnom. Među gostima su bili najbliži rođaci mladenaca, a od Marijinih kolega došli su samo Miloš Samolov i Nenad Stojmenović. Specijalno za ovu priliku iz Holivuda su stigli Rejf Fajns i Džeremi Rener, sa kojima se mladoženja godinama druži. Posle dirljive ceremonije, svita od nekoliko desetina zvanica uputila se u obližnji restoran „Kalemegdanska terasa“, gde su slavili do duboko u noć. Tada im se pridružilo još gostiju, a jedna od njih je i Nina Seničar, naša manekenka i glumica koja takođe živi u Americi.
Sedamdesetak zvanica, koliko ih je bilo na slavlju, dobro su se proveli a najveselija je bila Marija, koja je igrala i na stolu uz trubače. Glumica, koja je poznata po tome da nerado govori o emotivnom životu, ni ovog puta nije želela da priča o venčanju, ali je u nekoliko navrata u intervjuima za naš magazin govorila o svom emotivnom partneru i stavovima prema braku:
- Smatram da o braku ne treba razmišljati, on bi trebalo da se desi kada se kocke poklope. Najviše od svega mi se dopadaju njegova iskrenost i hrabrost, ali i veoma dobra organizovanost, razumevanje i spremnost da me uvek voli, vodi i prati.
Posle svadbenog slavlja mladenci su otputovali na prvo bračno putovanje, gde su proslavili i Marijin trideset drugi rođendan.


Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin