Ana Kokić i Nikola Rađen: Savršen odmor sa našim mezimicama

Ana Kokić i Nikola Rađen: Savršen odmor sa našim mezimicama

Autor: | 17/06/2014

0

Budući da ih narednih meseci očekuju brojne poslovne obaveze, Ana Kokić i Nikola Rađen ove godine su na letovanje otišli nešto ranije. Sa petogodišnjom Ninom i godinu dana mlađom Teom odmarali su se u Beleku, jednom od najlepših letovališta istočne obale Mediterana. Zahvaljujući mistici Orijenta i tradicionalnoj gostoprimljivosti domaćina, poznati bračni par osetio je vrhunski užitak i nije zažalio zbog odabira destinacije.
- Turskoj rivijeri verni smo godinama. Ovog puta odlučili smo se za Belek, moderno letovalište poznato po luksuznim hotelima, dugim peščanim plažama, impresivnim golf terenima i bogatoj vegetaciji. Vreme smo uglavnom provodili opuštajući se na plaži, a obišli smo i antički grad Pergu, čiji ostaci uključuju pozorište, borilište, dve crkve i hram Artemidi. Hotel “Maxx royal” ispunio je sva naša očekivanja. Pravi je izbor za porodične ljude koji nastoje da pronađu idealne kombinacije i aktivnosti koje će obradovati i njih i njihovu decu. U ogromnim i odlično opremljenim igraonicama rade najbolji animatori, a akva-parkovi su priča za sebe. Na švedskim stolovima, koji izgledaju tako privlačno da odmah zaboravljate na kalorije, nalaze se specijaliteti iz celog sveta. Čuvena turska kupatila dopunjena su najsavremenijim spa-programima. Pošto bi dan, u kome ste od trenutka kada ste se probudili ugađali sopstvenim čulima, trebalo završiti u istom stilu, u hotelu se svake večeri organizuje zabavni program, dok ljubitelje noćnog provoda očekuje vrhunski provod u diskotekama. Nina i Tea su uživale, a Nikola i ja obnovili smo energiju i napunili baterije za nove radne pobede - sumira pop zvezda utiske za „Hello!“.

Po povratku sa letovanja, Ana se posvetila svojoj uspešnoj muzičkoj karijeri, dok je Nikola sa reprezentacijom otputovao u San Francisko na kondicione pripreme. Reprezentativci, podstaknuti nedavnim tragičnim događajima vezanim za poplave, uveliko rade i na prikupljanju humanitarne pomoći nastradalima.
- Potrudićemo se da boravak u Sjedinjenim Američkim Državama iskoristimo i za organizovanje humanitarnih akcija i donatorskih večeri za stanovništvo ugroženo poplavama. Ovo je odlična prilika da na najbolji mogući način animiramo dijasporu i još jednom ukažemo na važnost solidarnog duha koji je upravo u ovako teškim trenucima neophodan - kaže proslavljeni vaterpolista.

Sjajnim nastupima u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato” Ana Kokić je osvojila i publiku koja do tada nije slušala njenu muziku, pokazavši da se izvrsno snalazi u svakom žanru i da poseduje izuzetne vokalne sposobnosti. Lepa pevačica najavljuje novi singl, koji će, kaže, biti potpuno drugačiji od svega što je do sada radila. Rešila je da odstupi od prepoznatljivog muzičkog izraza i publici ponudi pesmu u pop-rok fazonu, u kome ranije nije imala mnogo prilike da se oproba. Pored toga, Ana svakodnevno vežba i vredno se priprema za spektakularan nastup na kome će predstaviti novi singl.

- Paralelno radim na nekoliko pesama od kojih ću odabrati jednu i objaviti je za koji dan. Studiozno pripremam i novi album koji bi do kraja godine trebalo da bude gotov. Pesme će se razlikovati od svih prethodnih, a posebno sam ponosna na one koje sam sama komponovala - završava ambiciozna pevačica.


Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin