Milena Ćeranić: Sebi mogu da dozvolim pauzu zbog trudnoće

Milena Ćeranić: Sebi mogu da dozvolim pauzu zbog trudnoće

Autor: | 16/07/2014

0


Novom pesmom „Miris leta“ pevačica Milena Ćeranić najavljuje saradnju sa uspešnim producentskim dvojcem, Milošem Roganovićem i Filipom Miletićem, koji su za nju uradili još dve pesme, čiju premijeru priprema za početak jeseni. Dok pravi planove za letnji odmor u Crnoj Gori, gde će boraviti sa najbližima, intrigantna pevačica ponovo je pobudila pažnju javnosti informacijom da je sa košarkašem Vladimirom Dašićem ostala u drugom stanju. Mreža koja se već dve godine plete oko njihovog tajnovitog odnosa, o kome pravu istinu znaju samo oni, nastavlja da se plete. Oprezna na rečima, Ćeranićeva objašnjava zbog čega je privatni život odlučila da drži podalje od očiju javnosti, ali bez ustručavanja govori o čvrstoj odluci da se ostvari u ulozi majke, bez obzira na bračni status. Na početku razgovora osvrnula se na odlaganje premijere pesme „Kad me zabrane“, koju duže vreme najavljuje.

Zbog čega tolikod odlažete premijeru?
- Instinkt, koji slušam, govori mi da nešto ne učinim. Ne umem da objasnim taj osećaj, ali sam se više puta uverila da pogrešim kada ga ne poslušam.

Na koga ste slabi u tim trenucima odluke?

- Na porodicu i jednu osobu koja mi je mnogo važna.

Jedan stih novog dueta sa mladim izvođačem Goranom Pajićem glasi „Miris leta, a ja prepotentna“. Koliko je autobiografski?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin