Pola sata sa... Ana Bebić

Pola sata sa... Ana Bebić

Autor: | 11/10/2014

0

Pevačica Ana Bebić, koja je popularnost stekla pre pet godina učešćem u šou-programu „Operacija trijumf“, osvojila je publiku skromnošću i lepim manirima. Simpatična dvadesetosmogodišnjakinja trudi se da karijeru gradi korak po korak, tako da je izvesno vreme nije bilo na javnoj sceni, da bi potom publiku iznenadila pesmom „Italiana“, koju je otpevala u duetu sa Severinom Vučković. Posle dvogodišnje pauze, Ana će uskoro objaviti novi singl „Smajli“, a potom još jednu pesmu do kraja godine. Autori njenih kompozicija su kao i uvek njen dečko Filip Miletić i njegov dugogodišnji saradnik Miloš Roganović, u koje ima najviše poverenja. Dok s nestrpljenjem očekuje objavljivanje nove pesme, Ana za „Hello!“ otkriva šta je radila u prethodnom periodu, kao i planove za budućnost.

Uskoro ćete objaviti novi singl „Smajli“ za koji ste snimili i spot, jeste li uzbuđeni zbog toga?

- Naravno da sam uzbuđena. Reč je o nešto drugačijoj pesmi od one koja bi se očekivala od mene. Producent i kompozitor je Filip Miletić, a tekst je napisao Miloš Roganović. Nedavno smo snimili i spot sa odličnom koreografijom i balerinama. Smatram da će se u pesmi pronaći mnoge žene. Meni se mnogo dopala, naročito stihovi dok je refren nešto komercijalniji. Do kraja meseca trebalo bi da svoj rad prezentujem publici, što me izuzetno raduje.

Posle duetske pesme „Italiana“ niste bili prisutni na javnoj sceni. Zbog čega ste toliko čekali?
- Posle pesama kao što su „Preživeću“ i „Italiana“ nisam želela da snimam bilo šta već sam čekala pravi trenutak i pravu numeru. „Smajli“ je odlična pesma koja je došla u pravom trenutku.

Znači li to da ste po prirodi strpljiva osoba?
- Jesam, mislim da se u životu sve dešava onda kada je potrebno. Posle ove pauze, planiram intenzivnije da se bavim pevanjem, pa ću tako već oko Nove godine publiku obradovati još jednom pesmom.

Šta ste u međuvremenu radili?

- Imala sam mnogo nastupa na šta sam bila fokusirana. Posvetila sam se i studijama na Fakultetu za menadžment u kulturi, na kome ću sada upisati četvrtu godinu.

Da li vas vaš emotivni partner Filip Miletić često savetuje?
- Sa Filipom često razgovaram o svemu pa i o poslu. Stariji je od mene, pa i zreliji, i duže je u poslu, tako da mi je njegovo mišljenje izuzetno važno i volim da čujem njegove savete. Privatno je veoma šarmantan i voli da se šali, a i na tom planu je mnogo zreliji od mene.

Šta vas dvoje najradije radite u slobodno vreme kada poželite da pobegnete od posla?
- Oboje smo vrlo društveni i imamo mnogo prijatelja pa slobodno vreme najradije provodimo sa njima. Naravno, postoje i trenuci kada poželimo da uživamo sami.

Vaša sestra nedavno se udala, koliko je za vas taj događaj bio uzbudljiv?

- Bila sam više nego uzbuđena što mi se sestra udaje. Svadba je bila krajem jula, bio je to radostan događaj u našoj porodici.

Jeste li pomagali sestri u organizaciji venčanja?
- Naravno, sve vreme sam bila uz nju, zajedno smo brinule o svakom detalju. Najviše sam joj pomogla u odabiru venčanice, a bila sam zadužena i za stilizovanje ostalih članova porodice, kao i za dekoraciju prostora i drugih sitnica. Mnogo sam uživala u tim zaduženjima.

Jeste li u procesu organizacije sestrinog venčanja počeli da razmišljate i o sopstvenom?
- To pitanje mi se toliko često postavlja u poslednje vreme da je počelo da me nervira. Kada bude došlo vreme za moje venčanje, svi ćete biti obavešteni.

Volite li da odlazite u rodni Metković?

- Obožavam da idem u svoj Metković, tamo mi je uvek sve po volji. Najmlađe sam dete u porodici pa se često oko mene sve vrtelo u kući, a tako je i danas.

Koliko ste se promenili od kada ste došli u Beograd? Jeste li očvrsnuli?
- Naučila sam da brinem o sebi. Pre toga živela sam ušuškano u roditeljskom domu, a ovde sam prvi put počela da kuvam, sređujem stan i radim druge neophodne poslove. Sve to menja čoveka. Kada je reč o tome da li sam očvrsla, verovatno jesam, ali ne primećujem velike promene. Više mi se čini da su ljudi počeli drugačije da me gledaju.

Pored muzike, planirate li da se bavite menadžerskim poslovima u oblasti kulture za šta se školujete?
- Pre nego što sam se doselila u Beograd studirala sam ekonomiju, mada me to uopšte nije interesovalo. Dobro znam šta znači učiti nešto što te ne zanima. Fakultet koji sada studiram mnogo mi se dopada i zato se trudim da steknem diplomu. Nadam se da ću se pored muzike baviti i tim poslom u budućnosti, a već sam imala priliku da radim neke poslove iz te oblasti.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti