Ekskluzivno za "Hello!": Nikolina Pišek smelo pozira u devetom mesecu trudnoće!

Ekskluzivno za "Hello!": Nikolina Pišek smelo pozira u devetom mesecu trudnoće!

Autor: | 10/11/2014

0

Dok većina žena smatra da u drugom stanju ne izgleda privlačno, ima i onih koje sebe doživljavaju drugačije. Jedna od njih je i hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koja se gotovo naga fotografisala u osmom mesecu trudnoće. Led je početkom devedesetih probila holivudska glumica Demi Mur, a naslovna strana magazina “Vanity Fair” ušla je u istoriju šou-biznisa. Sindi Kraford, Klaudija Šifer, Miranda Ker, Tamara Eklston, Maraja Keri, Džesika Simpson, Britni Spirs, Šakira, Eva Hercigova, Mila Jovović i Monika Beluči samo su neke od zvezda koje su nastavile tradiciju, a trend se proširio i na “obične” žene. Američka pevačica Keli Roland poslednja je u nizu slavnih ličnosti koje su se odvažile na ovaj korak. U devetom mesecu trudnoće pozirala je za magazin “Elle” i tom prilikom poručila da telo koje nosi novi život treba slaviti.
U razgovoru za “Hello!” atraktivna Nikolina, koju samo stomak odaje da je u blagoslovenom stanju, govori o poslednjim nedeljama trudnoće.
Osim smelog fotografisanja u drugom stanju, po čemu ste još atpična trudnica?
- Svaka žena je kosmos za sebe, sa svojim turbulencijama i pravilima. I svaka se oseća posebno. Euforično, srećno, tužno, zabrinuto, spektakularno, energično, ekstatično... Sve odjednom i tako ukrug. Neverovatan je taj ples hormona koji upravlja vašim funkcijama i emocijama. Mislim da moje okruženje nije primećivalo amplitude raspoloženja u kojima sam bila, trudila sam se da ih ne opterećujem takvim banalnostima. Ako ćemo iskreno, i fizički i psihički bila sam super, besprekorno sam funkcionisala. Uvažila sam sve savete koje mi je lekar dao i “stala na loptu”. Duboko u sebi bila sam srećna što sam toliko dobro. I možda je to bilo najteže u celoj priči - znala sam da mogu više nego što mi dozvoljavaju, a trudila sam se da budem uzorna pacijentkinja...

Nastavak ekskluzivnog intervjua pročitajte u novom broju magazina "HELLO!" koji je u prodaji od ponedeljka 10. novembra 2014. godine!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin