Aleksandra Jeftanović ekskluzivno za "Hello!": Kćerka će mi biti najlepši novogodišnji poklon

Aleksandra Jeftanović ekskluzivno za "Hello!": Kćerka će mi biti najlepši novogodišnji poklon

Autor: | 17/11/2014

0


Voditeljka televizije „Pink“ Aleksandra Jeftanović i njen izabranik, ugledni beogradski pravnik Aleksandar Švraka u januaru će postati roditelji. Dok se uveliko pripremaju za najvažniju životnu ulogu, Aleksandra, koja je, inače, vrlo aktivna trudnica, upriličila je i rođendansku proslavu, koju su njene bliske prijateljice pretvorile u žurku u znaku dolaska bebe, iskoristivši sunčane novembarske dane da joj u bašti restorana „Mala fabrika ukusa“, na Vračaru, prirede dan za pamćenje. Buduća majka u razgovoru za „Hello!“, inače prvom otkako je zatrudnela, otkriva da će njena i svakodnevica njenog izabranika u januaru biti oplemenjena rođenjem kćerke.

Uskoro ulazite u osmi mesec, a prethodnih nedelja gotovo da vam se uopšte nije promenilo raspoloženja zbog trudnoće. Kako je to moguće?
- Kucam u drvo tim povodom, ali se ujedno i plašim "divljanja" hormona posle porođaja. Bojim se da tada ne bude veliko finale. Za sada ne vidim razliku između prvog i drugog stanja, bar kada je reč o promeni raspoloženja.

Jeste li uspeli da se izolujete od negativnih medijskih napisa? Konkretno, pisalo se da ste bebu začeli vantelesnom oplodnjom.

-  Veoma mi je smetalo baratanje poluinformacijama. Istina o svemu što se dešavalo je sledeća. U životu sam generalno vrlo operativna i nemam problem da rešavam poteškoće na koje nailazim, a uz to retko dajem intervjue i vi, moje kolege, to najbolje znate, ali znate i da se u intervjuima uglavnom predstavlja ulepšana slika stvarnosti ili govore poluistine. Kada pričam o sebi, govorim istinu i nemam potrebu da ulepšavam svoj život ili da se drugima predstavljam boljom nego što jesam. Ne volim ni preterano zadiranje u privatnost, ali razgovarajući sa ljudima koji su prijatelji mojih prijatelja, tokom trudnoće, shvatila sam da postoji veliki broj ljudi koji ima problem sa mogućnošću začeća, to jest reproduktivnim zdravljem. Saša i ja smo se verili pre godinu i po dana i tada smo počeli da radimo na bebi. Posle godinu dana sam, uz uveravanje doktora da je sve u redu i da samo treba da se opustimo, što većina parova i čuje u sličnim situacijama, odlučila da učinim korak više, onoliko koliko je u mojoj moći.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina “HELLO!” koji je u prodaji od ponedeljka 17. novembra 2014. godine!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin