Maja Nikolić: Borba za starateljstvo se nastavlja

Maja Nikolić: Borba za starateljstvo se nastavlja

Autor: | 02/01/2013

0

Poznata Nišlijka, pevačica Maja Nikolić, svakodnevno uživa u igrama na snegu sa svojom decom, posebno sa mlađim sinom Lazarom. Posle mnogo godina promenila je imidž i ofarbala se u crno, što se veoma dopalo njenim mališanima, šestogodišnjem Lazaru i petnaestogodišnjem Novaku, koje ima iz dva okončana braka. Pevačica izuzetnih vokalnih sposobnosti, koja je protekle nedelje u svom stanu na Vidikovcu proslavila „Svetog Nikolu“, snima numeru sa kojom će u martu učestovati na takmičenju „Beosong 2013“, na kome će se birati naš predstavnik za „Evroviziju“.
- Proslavila sam krsnu slavu sa kumovima, članovima porodice i najbližim prijateljima uz posne specijalitete domaće kuhinje. U mom stanu na Vidikovcu ugostila sam trideset gostiju. Inače, ovih dana trebalo bi da odem u studio i snimim numeru sa kojom ću se predstaviti na takmičenju. To će biti komercijalna, ali kvalitetna pesma - počinje priču za magazin "Hello!" Maja koja svakog dana sa sinovima provodi kvalitetno zajedničko vreme.
Stariji sin Novak, koga ima iz prvog braka sa muzičarem Mirkom Šćepanovićem, boravi kod nje, a mlađeg Lazara viđa dva dana u nedelji, dok se ne završi borba za starateljstvo nad njim, koju vodi sa bivšim suprugom Vukom Kandićem.
- Sa Lazarom volim da se sankam, u čemu oboje uživamo. Ispred mog stana nalazi se klizalište i on obožava da se kliza, a često pretera u tome i na ledu se zadrži i po četiri sata - kroz osmeh kaže pevačica, koja je nedavno postala crnka, o sinu koji će naredne godine krenuti u prvi razred osnovne škole. Porodica se raduje odlasku na Kopaonik, gde će provesti deset dana uživajući u zimskim sportovima.
- Moji sinovi obožavaju planinu i sve aktivnosti na snegu. Obojica odlično skijaju, dok ja to činim sa instruktorom. Pored toga oni obožavaju i da se sankaju. Inače, mojoj deci se mnogo dopalo što sam se ofarbala i postala crnka. Kada sam sa promenjenim imidžom došla po Lazara u obdanište, u prvi mah me nije prepoznao, a onda je rekao da sam ranije delovala kao barbika, a sada izgledam kao „normalana mama“ - veselo o mlađem sinu govori Maja koja sama izdržava dvoje dece, kao i majku koja živi u Nišu. Uprkos ekonomskoj krizi, pevačica borbenog duha trudi se da porodici omogući kvalitetan život.
- Vredna sam, moram da radim ako mislim da izdržavam porodicu, dosta nastupam. Navikla sam da radim punom parom jer je to život. Navikla sam da sama zaradim za porodicu, poznato je da nemam finansijsku podršku bivših muževa. Lakše mi je da pošteno zaradim nego da zavisim od nekog - iskrena je lepa tridesetsedmogodišnjakinja koja još čeka ishod sudske bitke za starateljstvo nad mlađim sinom sa nekadašnjim suprugom Vukom Kandićem, koji je pre tri meseca dobio kćerku Petru.
- Čekam nastavak suđenja. Moj bivši muž ne odustaje, tako da će naš slučaj verovatno da ide do „Evropskog suda za ljudska prava“ u Strazburu, što može da se oduži. Lazar obožava tromesečnu polusestru Petru, otkako se rodila neprestano me tera da mu i rodim sestru. Ispuniću mu želju kada se zaljubim. Inače, to mu je novogodišnja želja - veselo završava Maja.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Foto: Life Content, Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin