Branka Katić: Uzbudljivi dani u Beogradu

Branka Katić: Uzbudljivi dani u Beogradu

Autor: | 05/01/2013

0

Jedan od najpoznatijih britanskih reditelja Džulijan Farino, koji je ukrao srce naše izuzetno talentovane glumice Branke Katić, na lično zadovoljstvo, u bioskopu „Sinepleks“ u "Delta sitiju" promovisao je svoj novi film pod nazivom „Ćerka najboljeg prijatelja“. Budući da je jednom izjavio da su srpski i engleski humor izuzetno slični, simpatičnom umetniku bilo je veoma drago što je svoj nov filmski projekat predstavio u rodnom gradu svoje supruge, inače, prema njegovom mišljenju, najopuštenijoj metropoli na svetu.
Film koji govori o dve američke porodice, čiji se idilični odnosi kvare kada se kćerka jednog od njih zaljubi u najboljeg prijatelja svog oca, prema aplauzu koji je usledio posle beogradske projekcije oduševio je srpsku publiku. Radost zbog uspeha filma nisu skrivali ni Branka ni njen suprug, koji su naočigled prisutnih razmenjivali poljupce kao da su na početku emotivne veze. Njihovo oduševljenje sa njima su podelili i njihovi sinovi Lui i Džon. Ne skrivajući osmeh, posle premijere filma, Branka je u šali rekla da svoju porodicu smatra čergarima budući da su i ona i njen voljeni odavno napustili svoj rodni kraj. Trenutna baza im je Los Anđeles, mada zbog posla često putuju svetom.
- Neposredno pre ove premijere završila sam snimanje serije „Crvena udovica“ u kojoj je jedna od uloga pripala i Radetu Šerbedžiji. Snimali smo je u Vankuveru. Osim Amerike, naravno, volim da radim u Beogradu, ali mi je potrebno vreme da se organizujem budući da imam dva sina, od osam i deset godina. Dok su bili mlađi Lui i Džon su pohađali školu u Beogradu, a ukoliko suprug i ja zbog nekog projekta budemo duže boravili u mom rodnom gradu, sinove bismo upisali u internacionalnu školu - istakla je Katićeva i napomenula da se prilično iznenadila kada joj je suprug saopštio da želi da premijeru filma „Ćerka najboljeg prijatelja“ upriliči u Beogradu. Britanski reditelj izrazio je želju da snimi film u Srbiji u kome bi glavnu rolu imala njegova supruga Branka.
- Kad mi je suprug rekao da će premijeru novog filma upriličiti u Beogradu, baš me je iznenadio, budući da nisam imala ulogu u tom filmu. Zahvaljujući vrhunskoj organizaciji „Sinepleksa“, drago mi je da smo mu ispunili tu želju - izjavila je umetnica predivnog osmeha, koja je tokom vikenda, posle kratkog boravka u gradu u kome je stasala kao glumica, sa porodicom otputovala za Los Anđeles gde trenutno žive. Pre toga, željna „kafenisanja“ i razgovora sa dragim ljudima, uživala je u kafićima i beogradskim restoranima.
- Zaista sam jedva čekala da se vidim i popričam sa gomilom ljudi koje godinama nisam videla. Kada sam u Beogradu, osećaj je divan i uvek sam euforična. Za „Novu godinu“ ću sa porodicom otići u London, gde ćemo se u društvu tamošnjih prijatelja veseliti u najluđoj noći - završila je Branka Katić.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin