Dragana Katić: Predah između obaveza

Dragana Katić: Predah između obaveza

Autor: | 05/01/2013

0

Popularna voditeljka emisije „Grand šou“ Dragana Katić snežne dane u Beogradu provodi završavajući poslovne i privatne obaveze. Budući da je na televiziji "Pink" nekoliko dana snimala specijalne novogodišnje „Grand“ emisije, krsnu slavu „Svetog Nikolu“, koju je nasledila od oca, proslavila je dan ranije. Sa sinovima, četrnaestogodišnjim blizancima Bobanom i Bojanom, kao i brojnim prijateljima i članovima porodice, Dragana je slavu obeležila porodičnim praznikom uz slavski kolač, vino i posne specijalitete.
Lepa voditeljka, koja je u produkciji „Grand“ od osnivanja, punih četrnaest godina, osim što je maksimalno posvećena sinovima, snima televizijske emisije, ali se brine i o majci, koja živi nedaleko od njenog stana u Beogradu. Pored svih obaveza, poznata crnka ne zapostavlja ni kućnog ljubimca, maltezerku Gitu. Psa svakodnevno izvodi u šetnju po parkovima koji su u blizini njenog doma u beogradskoj opštini Karaburma. Kućni ljubimac, koga lepa dama i njeni sinovi smatraju ravnopravnim članom porodice, malog je rasta i osetljivog zdravlja te Dragana pre svake šetnje Gitu obuče u toplo odelce.
Šarmantna voditeljka planira da posle novogodišnjeg praznika da sebi oduška tako što će sa sinovima otputovati na zimovanje. Srećna porodica još nije odabrala destinaciju za ovogodišnji zimski odmor, kao ni tačan datum polaska na put jer to umnogome zavisi od Draganinih obaveza. S obzirom na to da je šarmantna crnka imala stresnu godinu ispunjenu brojnim poslovnim obavezama, nesumnjivo je da će joj predah u planinskom zimskom ambijentu prijati, naročito će joj društvo praviti sinovi koje odgaja s mnogo ljubavi.
- Najviše se ponosim svojom decom. Vaspitavam ih da budu iskreni, učim ih šta da žele i kako da ispunjavaju svoje želje. Ponosna sam što sam u svemu tome uspela. Najsrećnija sam kada za sve to dobijem potvrdu, kako od njih, tako i od ljudi koji ih poznaju - rekla je voditeljka koja je televizijsku karijeru počela kada je primljena na konkursu „Radio-televizije Srbije“ u konkurenciji od tri hiljade kandidata.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Foto: Life Content, Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još