Danina Jeftić: Srećni trudnički dani

Danina Jeftić: Srećni trudnički dani

Autor: | 09/01/2013

0

Mlada glumica Danina Jeftić uživa u svojoj prvoj trudnoći, a sa partnerom, producentom Aleksandrom Kukanjcem polako se priprema i za venčanje. Simpatična devojka, koja je popularnost stekla ulogom Rose u filmu „Montevideo, Bog te video“, presrećna je što će se uskoro ostvariti u ulozi majke i retki su trenuci u kojima silazi osmeh sa njenog lica.
- U četvrtom sam mesecu trudnoće i zaista se odlično osećam. Srećom, tokom prvog tromesečja nisam imala mučnine za koje su mi mnoge žene pričale, koje mogu da budu iscrpljujuće. Na svu sreću, sve je od početka u najboljem redu - počinje priču za magazin "Hello!" buduća majka.
- Otkako sam saznala da sam u drugom stanju, promenila sam se, osećam se veoma srećno i zadovoljno. Nikada nisam bila ispunjenija i trudim se da tu dobru energiju prenesem i na sve u mojoj okolini. Za sada mi to polazi za rukom - iskrena je zanosna crnka koja još nije saznala pol deteta.
- Još je rano da nam lekari sa sigurnošću kažu pol. Na dosadašnjim ultrazvučnim pregledima beba je uvek bila okrenuta na drugu stranu, tako da ćemo tek naredne godine saznati pol deteta - objašnjava talentovana glumica koju u nastupajućoj godini očekuje i venčanje.
- Spremamo venčanje koje bi trebalo da bude pre rođenja deteta, ali ne želim da otkrivam detalje pošto želimo intimu.
Iako je u drugom stanju, mlada umetnica za sada ne planira trudničko bolovanje, jer joj prija da radi sa svojim kolegama. Osim što igra u pozorištu, nedavno je završila snimanje serije „Na putu za Montevideo“, koja će se od novogodišnje noći prikazivati na „Radio-televiziji Srbije“.
- Planiram da radim sve dok se budem dobro osećala. U pozorištu igram u svim svojim predstavama. Za one koje zahtevaju veće fizičke napore polako pripremam neke koleginice da me zamene, jer ne verujem da ću dugo još moći da igram u njima - objašnjava Danina koja trenutno snima i drugi deo filma „Montevideo, Bog te video“.
- Snimanje polako privodimo kraju. Kolege na setu su vrlo pažljive prema meni, na čemu sam im zahvalna.
Do premijere ovog filma, koja je planirana za april naredne godine, simpatična glumica uživaće u novim epizodama serije.
- U seriji „Na putu za Montevideo“, kao i u filmu, tumačim lik Rose, devojke koja je iz unutrašnjosti stigla u Beograd kod rođaka da bi obezbedila bolju budućnosti. Između nje i Tirketa, koga tumači Miloš Biković, u prvom delu rađa se ljubav koja se kasnije razvija - otkriva Jeftićeva.
- Pošto Rosin dečko sada odlazi na dalek put, ona, kao svaka devojka u tim godinama, nije oduševljena zbog rastanka. Sa razdvojenošću se bori na svoj način, a u seriji ćete moći da vidite kako - tajanstvena je buduća majka.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin