Danina Jeftić: Životni zaokret

Danina Jeftić: Životni zaokret

Autor: | 04/12/2012

0

Kada se pre dve godine pojavila kao stidljiva Rosa u filmskom hitu „Montevideo, Bog te vide“, glumica raskošne lepote Danina Jeftić odmah je osvojila publiku. Njen glumački talenat i senzualna lepota osvojili su i reditelje, te je postala jedna od najangažovanijih umetnica mlađe generacije. Perspektivna Danina otvorila je vrata uspeha i za dve godine je mnogo postigla u karijeri. Igra u nekoliko predstava pozorišta „Boško Buha“, kao i „Beogradskog dramskog pozorišta“, glumi u „Zvezdara teatru“ i na sceni „Stamenković“ u predstavi „Ludi od terapije“. Glumici koja je detinjstvo provela sa porodicom u Australiji baš ova predstava donela je emotivno zadovoljstvo. Spremajući komad reditelja Ivana Vukovića, dvadesetšestogodišnja crnka otpočela je romansu sa izvršnim producentom te predstave Aleksandrom Kukanjcem. Iako nisu želeli da se eksponiraju u javnosti, Danina je tvrdila da je srećna i zadovoljna na emotivnom planu, a nedavno je par otpočeo život pod istim krovom.
Umetnica koju ćemo uskoro gledati u novim epizodama serije „Budva na pjenu od mora“, za magazin „Hello!“ prvo govori o svom angažmanu u nastavku serije koja se emituje na „Prvoj“ televiziji.
- Milana Karadžića znam još od studentskih dana, dugo već sarađujemo, igrala sam u televizijskoj seriji „Pare ili život“. Sa Mimom Karadžićem ponovo sam radila u „Montevideu“ i mogla sam da očekujem da me pozovu da igram u seriji „Budva na pjenu od mora“, uloga je napisana baš za mene. Igram Hanu, koja mi se odmah dopala jer je energična i opuštena, i potpuno je drugačija od lika povučene Rose. To je lik potputno različit od svih koje sam do tada igrala - kaže nekadašnja rukometašica koja i dalje snima nastavak hit-filma Dragana Bjelogrlića.
- Ne znam kada će biti premijera nastavka „Montevidea“, još snimam scene. Letos sam bila angažovana na novim epizodama „Budve na pjenu od mora“ i uz dobar raspored sve sam uklopila, pa sam stigla da odem i na letovanje. Drago mi je što učestvujem u tako gledanoj seriji koja izaziva lepe komentare gledalaca. Veoma mi se dopada kako radi Milan Karadžić jer ostavlja mladom glumcu prostora da se razigra i da predloži neku ideju. U radu sa njim sve je divno, nema straha i treme, odlično se razumemo, lepo i lako sarađujemo. I moja saradnja sa Bjelogrlićem bila je izvrsna, i on je bio zadovoljan mojoj glumom, pa me je i pohvalio - zadovoljno kaže crnka lepog lica, koja i pored mnogo poslovnih obaveza ima dovoljno vremena za sebe i najmilije. Ne dozvoljava da njen privatni život trpi zbog posla.
- Našla sam balans, posle posla uvek moram da imam svoj mir uz meni drage ljude i članove porodice. Privatni život ne sme da trpi zbog uloga, umetnik mora da bude zadovoljan na svim planovima da bi bio produktivan. Gluma je naporan posao i podrška najmilijih mi je bitna zbog samopouzdanja. Ispunjena sam na privatnom planu, u skladnoj sam emotivnoj vezi. Iako priznajem da sam zaljubljena, ne volim previše da otkrivam o ljubavi, ali ne krijem momka. Pokušavam da od javnosti zaštitim osobu do koje mi je stalo - iskrena je Danina, koja se preselila iz porodične kuće u Jajincima, gde je živela sa roditeljima i sestrom, i otpočela je zajednički život sa partnerom Aleksandrom.
- Jako sam srećna i zaljubljena, sve ide odlično na tom planu. Prirodno je što sam otišla iz porodične kuće i započela zajednički život sa dečkom. Svi roditelji se pripreme za taj trenutak, posebno kad imaju žensku decu. Moji mama i tata dobro su podneli moje osamostaljivanje. Uostalom, razlog da se zabrinu imali bi kada bih kod njih ostala zauvek i kada ne bih imala nekog u koga sam zaljubljena - kroz osmeh završava nadarena glumica.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Zoran Lončarević za "Blic Puls"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još