Nikolina Kovač i Saša Kapor: Saznanje da ćemo postati roditelji nas je potpuno promenilo

Nikolina Kovač i Saša Kapor: Saznanje da ćemo postati roditelji nas je potpuno promenilo

Autor: | 23/01/2013

0


Nakon što su saznali da će postati roditelji, Nikolina Kovač i Saša Kapor uveliko se pripremaju za najvažniju životnu ulogu. U iskrenom razgovoru za Svet popularni par otkriva da čeka muško dete, te da su zbog toga posebno uzbuđeni. Iako je lepa Sarajka zagazila u šesti mesec trudnoće, zasad se oseća odlično, dok se Saša trudi da joj ispuni sve želje i pruži joj maksimalnu podršku. Sreću koju osećaju zbog prinove, koja će, prema prognozama doktora, na svet stići 25. maja, nije mogao da naruši ni prilog u emisiji Paparaco lov, čija je ekipa snimila pevača dok je autoputem vozio znatno iznad ograničenja.
- Nisam ja kriv što njihovi detektivi nisu imali brži auto, pa nisu mogli da nas isprate do kraja. (smeh) Šalu na stranu, te večeri snimali smo Amidži šou i kasnili smo kod mog prijatelja na proslavu, tako da jesam malo dodao gas. Nije to bilo baš toliko brzo kako su oni predstavili. U svakom slučaju, sigurno je da sada mnogo više vodim računa o takvim stvarima.

Kako su vaši najbliži reagovali kada su videli snimak?
Nikolina: Moji roditelji nisu gledali emisiju, ali sumnjam da bi mi pridikovali. Oni su tu da me posavetuju i svoje mišljenje uvek iskazuju nenametljivo.
Saša: Meni je zasmetalo to što je ispalo kao da neko drugi više voli moju verenicu i naše buduće dete od mene, što nikako ne može biti.

Kada ste postali svesni da se vaše životne navike moraju menjati i prilagođavati datim okolnostima?

Saša: Onog trenutka kada smo saznali za lepe vesti, sve se promenilo. Jednostavno, beba je sada na prvom mestu. Ne izlazim više sa društvom, osim kada radim, a moram priznati da više ne rasipam novac, te da sam počeo da štedim. Osim toga, Nikolina je oduvek imala drugačiji bioritam od mene, tako da više nema spavanja do podneva. (smeh)
Nikolina: Kada je reč o nama dvoma, sve je stvar kompromisa. Ne bi bilo fer da se samo on prilagodio meni, niti samo ja njemu. Jutro je najlepši deo dana i drago mi je što ga sada provodimo zajedno. (smeh) Inače, otkako sam u drugom stanju, više vodim računa o sebi. Redovno jedem i trudim se da to bude kvalitetno i zdravo.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još