Ognjen Amidžić: Ostao bez glasa

Ognjen Amidžić: Ostao bez glasa

Autor: | 17/02/2013

0


Popularnom voditelju televizije "Pink" Ognjenu Amidžiću, zbog naizgled uobičajne prehlade koju nije ozbiljno shvatio, zdravlje je bilo ozbiljno narušeno. Pre dve sedmice, autor emisije "Ami Dž" šou dobio je grip i visoku temperaturu. Budući da je zbog posla i unapred zakazanih gostiju morao da snima emisiju, poznatom licu televizije "Pink" zdravstveno stanje se pogoršalo i Ognjen je ostao bez glasa. Lekari su brzo intervenisali i ustanovili da mu je bakterija napala grlo i glasne žice, što je za Amidžićevo stanje bilo veoma alarmantno, budući da je nedavno bio podvrgnut operaciji skidanja polipa sa glasnih žica.
- Na moju sreću, moje zdravstveno stanje se polako popravlja i glas mi se vraća. Inače sam se ozbiljno razboleo, a sve je počelo gripom i visokom temperaturom, koju nisam ozbiljno shvatio i nastavio sam da radim užurbanim tempom. Posle emisije koju sam snimio, stanje mi se naglo pogoršalo i gotovo da sam potpuno izgubio glas. Prilično sam se uplašio jer mi je prehlada zahvatila grlo. Virusna infekcija je prešla u bakteriološku i napala glasne žice sa kojih su mi nedavno operisali polipe. Shvatio sam ozbiljnost situacije i sve zakazane poslovne obaveze sam otkazao, a lekari su mi savetovali strogo ćutanje, da ne bih opet morao da idem na operaciju. Stvarno sam ih poslušao i zaista nisam progovori ni reč tri dana. Pošto me je glas potpuno izdao nisam mogao da snimim emisiju. Sada se osećam bolje i život mi se polako vraća u normalu. Na moju sreću, pored sebe imam idealnu ženu koja me je mazila i pazila, mada se i ona od mene malo razbolela - iskreno za magazin „Hello!“ priča Ognjen Amidžić.
Ukoliko im vreme dozvoli, šarmanatni voditelj i njegova supruga Danijela planiraju da neki od narednih vikenda iskoriste da otputuju u neku od popularnih banja u Sloveniji.
- Bolest mi je malo poremetila planove jer smo moja supruga Danijela i ja planirali da pre njenog odlaska u Ameriku odemo na nekoliko dan u neki slovenački spa-centar. Ali od tog plana nema ništa, jer ona uskoro putuje preko okeana zbog posla, a i ja imam brojne obaveze. Trenutno sam preokupiran spremanjem „Ami Dž“ šoa, planiram da pozovem sve pobednike različitih muzičkih takmičenja u našoj zemlji. Zanima me kako oni sada žive i u kom pravcu ide njihova muzička karijera. Ugostiću Davora Jovanovića iz „Prvog glasa Srbije“, Adnana Babajića iz „Operacije trijumf“, Pilerove iz šou-programa "Ja imam talenat“, Cvetu Majtanović iz „Idola“. Mislim da je ovo vrlo atraktivna tema i da će biti zanimljiva emisija - završava razgovor Ognjen Amidžić.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin