Seka Aleksić: Oslanjam se na intuiciju svojih saradnika

Seka Aleksić: Oslanjam se na intuiciju svojih saradnika

Autor: | 19/03/2013

0


Posle višemesečnog odsustva sa javne scene, folk pevačica Seka Aleksić vraća se novim singlom simboličnog naziva "Šampione". Provokativnija nego ikada, pevačica je svoj izgled dovela do savršenstva, za šta je najzaslužniji njen suprug Veljko Piljikić, s kojim je svakodnevno trenirala. U susret pesmi koju fanovi iščekuju s velikim uzbuđenjem Seka je prošle nedelje snimila i spot koji obiluje blagom erotikom. I ovog puta potrudila se da im ponudi nešto drugačije i neočekivano, a ekskluzivno za Svet otkriva strofu i refren singla čija se premijera očekuje 30. marta na njenom oficijelnom jutjub kanalu:
- Trista dana sama, rekord sam oborila, noćas kao gladna lavica tvoj pogled sam ulovila, k’o da sam infuziju dobila. Meni sada treba ljubavna policija da mi kaže: ’Stani, opasno te vara intuicija, jer on je emotivna cicija.’ Čujem da si najlepši u kraju, da još bivše poruke ti šalju, kažeš vodićeš me do Ibice, a ja već pala sam na tvoje lepo lice. Šampione, kapa dole, imaš sve što žene vole, gde poželiš ti me vodi, zver u meni oslobodi. Kažu da sam dobra cura, al’ noćas treba mi cenzura. Grešku pravim opet, meni treba ljubav na drugi pogled...

Svi koji su čuli novi singl ubeđeni su da će postati veliki hit. Kada je pevač siguran da ima pesmu koju će narod voleti i da li se nekad desilo da vas je intuicija prevarila?
- Da budem iskrena, više se oslanjam na savete i intuiciju mojih dugogodišnjih saradnika, i često se desi da nam se mišljenja poklapaju. Kada se razlikuju, uglavnom poslušam njihov savet jer im verujem. Oni su tu da vode računa da mene intuicija ne prevari. (smeh)

Uvek ste spremni na promene i kada je reč o vašem vizuelnom izrazu. Kakav će stajling pratiti promociju nove pesme?

- Provokativniji nego što je to do sada bio slučaj. (smeh) Moj novi vizuelni identitet publika će premijerno moći da vidi u spotu za pesmu Šampione, i to će biti pravac koji ću negovati neko vreme. Fotograf i reditelj Miloš Nadaždin osmislio je prilično smele i erotične scene, a budući da u njega imam poverenja, prihvatila sam ideju i rezultati su odlični. Jedva čekam da spot bude završen i da ga predstavim mojim fanovima.

Natsavak ekskluzivnog intervjua sa Sekom Aleksić možete pročitati u najnovijem broju nedeljnika SVET!
Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin