Boško Jakovljević: Novi životni izazovi svestranog Beograđanina

Boško Jakovljević: Novi životni izazovi svestranog Beograđanina

Autor: | 14/04/2013

0


Popularni voditelj Televizije „Pink“ Boško Jakovljević godinama odlično pliva u „modnim vodama“ kao dizajner, te je na nedavno održanoj modnoj reviji „Martini Vesto“ u okviru „Perwoll Fasion Weeka“ novom neobičnom kolekcijom oduševio ljubitelje mode. Poznati Beograđanin pružio je šansu pripadnicima jačeg pola da pokažu svoju kreativnost u kombinovanju i tako plasiraju vlastiti modni izraz. Pored uobičajenih boja, Boško je ove godine u svoja dizajnerska „čeda“ uneo jarke tonove.
- Ovom revijom pokušao sam da rasparim odela. Želeo sam da pokažem kako je moguće da čovek dobro izgleda ako iskombinuje sako od jednog i pantalone od drugog odela. Dopustio sam sebi, ali i drugima, da iskažu svoju kreativnost. Osim uobičajne bele i boje peska, svoje modele obogatio sam i jačim koloritom. Ovog puta eksperimentisao sam i materijalima jer sam upotrebio i one sjajnije. Mislim da sam uspeo u svom zadatku, jer su reakcije na reviju odlične - kaže Boško Jakovljević za magazin „Hello!“.
Veliki je zaljubljenik u putovanja, pa su najrazličitije svetske destinacije svojevrsna inspiracija poznatom modnom kreatoru, naročito kada je reč o modi i dizajnu.
- Svi svetski dizajneri inspiraciju pronalaze na putovanjima. Za mene su ljudi koje srećem na ulicama gradova širom sveta dragoceni. Oni znaju da pokrenu lavinu dobrih i kreativnih ideja, koje kasnije dizajneri uobličavaju. Godinama se trudim da što više putujem, pa sam u poslednje vreme imao priliku da posetim Izrael, Los Anđeles i Španiju. Radujem se skorom odlasku na grčko ostrvo Mikonos, koje obožavam i koje me uvek inspiriše i oplemeni u svakom pogledu - kaže šarmantni voditelj.
Boško je angažovan kao autor i voditelj muzičkog programa „VIP rum“ na Televiziji „Pink“. Do sada je ugostio skoro sve naše najveće zvezde.
- Imao sam sreću da za „VIP rum“ dobijem skupocenu scenografiju sa dobrim svetlom u kojoj mogu da budu realizovani video snimci za bilo koju pesmu. Ugostio sam skoro sve naše najveće zvezde, a voleo bih da na bini „VIP ruma“ uskoro zapevaju Ana Visi i Đorđe Balašević - priča uspešni voditelj i napominje da su skečevi „Check in“ među omiljenim segmentima u emisiji. Budući da je publika lepo prihvatila ovu vrstu engleskog humora, Boško otkriva da uskoro planira da za Televiziju „Pink“ napravi seriju pod istim nazivom.
- Uživam radeći „VIP rum“, a naročito u delu emisije koji se zove „Check in“ u kojoj se pojavljuju četiri fantastične glumice: Aleksandra Janković, Dragana Đukić, Anđelika Simić i Vanja Milačić. Uskoro želim da duhovitim skečevima proširim taj segment, pa ako se sve kockice slože, od septembra nameravam da uradim seriju koja će se zvati „Check in“. Centralne uloge odigraće Aleksandra, Dragana, Anđelika i Vanja, ali bih osim njih uveo i nove likove. Mislim da će se to dopasti gledaocima - zaključuje Boško.

Tekst: Jelena Popović, Life Content
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti