Đorđe Balašević na "Food Talk 2013" govori o hrani u etici i poetici ravnice

Đorđe Balašević na "Food Talk 2013" govori o hrani u etici i poetici ravnice

Autor: | 22/04/2013

0


Posle Olivera Mlakara, još jedna legenda potvrdila je svoj dolazak na "Food Talk 2013" regionalnu konferenciju o hrani koja će se 14. juna održati na Salašu 137.
"Svoje učešće na 'Food Talk 2013' potvrdio je kantautor Đorđe Balašević koji će učesnicima konferencije govoriti o hrani u etici i poetici ravnice! Tako se uz gospodina Mlakara, Renea Balakovića, Vladimira Pišala i veliki broj sjajnih eksperata iz oblaski kulinarstva i vina sa ovih prostora - lista učesnika konferencije osnažila za još jedno veliko ime!", kaže Milica Đokić, direktor korporativnih komunikacija "Color Press Grupe".
Konferencija će okupiti vodeće eksperte iz oblasti hrane i vina iz celog regiona: šefove kuhinja i vlasnike najboljih restorana u regionu; najbolje vinare u regionu; najbolje autore kulinarskih bestselera kao i najbolje gastro blogere.
"Food talk 2013" će se baviti i trenutno aktuelnim pitanja bezbednosti hrane, GMO hrane i drugim gorućim pitanjima iz ove oblasti.
Pored Olivera Mlakara i Đorđa Balaševića, dolazak na konferenciju potvrdio je i Vladimir Pištalo, dobitnik NIN-ove nagrade za roman godine govoriće o "Gastro-geografiji". Učesnici konferencije imaće prilike da čuju i zagrebačkog kolumnistu Renea Bakalovića, koji je vodeći regionalni ekspert iz oblasti hrane i vina. Sve podatke o programu, prevozu, smeštaju i kotizacijama, možete videti OVDE.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin