Ilija i Andriana Bozoljac: Želja za uspehom je veća zbog porodice

Ilija i Andriana Bozoljac: Želja za uspehom je veća zbog porodice

Autor: | 23/04/2013

0


U prošlonedeljnom meču dubla “Dejvis kup" reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Američkih Država naši teniseri Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac posle više od četiri sata igre odneli su pobedu protiv braće Brajan, Boba i Majka. Njihova igra nazvana je „podvigom godine“, a talentovani sportisti nazvani su „istinskim junacima“.
Jedan od naših najatraktivnijih sportista Ilija Bozoljac, koji je veoma posvećen porodici, posle meča rekao je novinarima da je pobedu posvetio supruzi i kćerki. Dvadetsedmogodišnjak, koji se krajem 2011. u tajnosti venčao sa modelom Andrianom Basarić, uživa u bračnoj idili i odgajanju njihove jednogodišnje kćerke Lole.
Ilija, teniser koga su mediji najčešće proglašavali najstilizovanijim sportistom, prvo za magazin „Hello!“ govori kako se oseća kao „junak nacije“ i dobitnik tako teškog meča.
- Osećaj je neverovatan. Bio je to sjajan tenis, igra puna naboja i neizvesnosti. Znao sam da sam u dobroj formi, iza sebe sam imao tri osvojena turnira u 2013. Konačno imam tim ljudi sa kojima najozbiljnije treniram. Znao sam da ako dam sto odsto sebe mogu da pariram i naboljim rivalima - započinje razgovor markantni sportista koji uživa u porodičnoj idili sa suprugom koja je pre braka sa njim živela u Rusiji, gde je studirala, i u Italiji, gde je radila kao model.
Lepa Ilijina supruga govori o tome kako se osećala u trenutku kada je srpski teniser medijima govorio da je pobedu posvetio njoj i njihovoj kćerki, budući da tada nije bila pored njega.
- Ilija je muškarac koji ne krije svoja osećanja, i kad god mu se pruži prilika, on ih pokaže. Smatram da ga to čini još većim muškarcem. Trenutak kad nam je posvetio pobedu pamtiću po osećaju koji sam imala kada je izgovorio "Beba Lola", što je naš omiljeni nadimak za kćerku Lolu.
Skroman po prirodi, Ilija je posle dobijenog meča medijima izjavio da je njegov partner Zimonjić bio vođa igre, a da je njegovo bilo samo da ga prati. Bozoljac govori o tome da li mu je na svetskim turnirima teško kada je odvojen od porodice i kada supruga i kćerka ne mogu da budu uz njega.
- Mi smo tim, i najbolje rezultate postižem kad su one uz mene. Nažalost, ne možemo svuda da idemo zajedno zbog uslova koji ponekad nisu odgovarajući za bebu. Kada putujemo sve troje, zajedno biramo turnire koji se ne održavaju u halama, već na otvorenom - govori uspešni sportista.
Njegova supruga Andriana ističe da svim sportistima, pa i njenom Iliji mnogo znači porodična stabilnost jer ih to dodatno motiviše.
- Želja za uspehom je veća kod sportista koji imaju porodicu, jer je to baza iz koje se crpi pozitivna energija. Mislim da je to i Iliji najveća motivacija za napredak u karijeri - govori Beograđanka Andriana, koja je diplomu stekla u Moskvi, na smeru za marketing i komunikacije poznatog univerziteta „Lomonosov“.
Bračni par Bozoljac posebno nadahnuće ima u kćerki Loli, koja je nedavno napunila godinu dana, i čiji svaki korak prate s mnogo ljubavi.
- Lola je vrlo aktivna, neverovatno brza i već prepoznajem konstituciju koju imamo i Ilija i ja. Nekome Lola fizički liči na Iliju, a dosta njih tvrdi da je ista mama. Mislim da smo nas dvoje slični po liku i da je, na kraju, potpuno svejedno. Sigurna sam da će biti "tatina kćerka" - kroz osmeh završava lepša polovina skladnog bračnog para koji je nedavno proslavio prvi rođendan njihove mezimice Lole.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti