Vlada Mandić: Ne želim da moja kćerka sluša detalje iz mog privatnog života

Vlada Mandić: Ne želim da moja kćerka sluša detalje iz mog privatnog života

Autor: | 11/05/2013

0

Proslavljeni rukometaš Vlada Mandić nedavno je okončao višemesečnu romansu sa učesnicom rijaliti šou-programa "Farma", glumicom Marijom Petonijević, a ubrzo potom u jednom beogradskom klubu viđen je sa drugom devojkom u strasnom zagrljaju. Nedugo potom, odlučio je da svojoj staroj ljubavi da još jednu priliku, mada je prilikom raskida veze izjavio da ne postoje nikakve šanse da se pomiri sa glumicom iz serije "Selo gori, a baba se češlja", jer ih razdvajaju velike razlike u karakteru. Međutim, uspešni tridesetdvogodišnjak očigledno nije mogao da ostane imun na Marijinu lepotu i zavodljivost. Pomirenje je usledilo posle njihovog slučajnog susreta u jednom beogradskom restoranu, kada su započeli razgovor i shvatili da među njima i dalje postoje jake emocije. Samo dva dana pre Marijinog odlaska u rijaliti "Farma", na imanje u Lisovićima, obnovili su ljubavnu romansu. Mada nisu imali prilike da učvrste i definišu svoje "poljuljane" emocije, predsednik Rukometnog kluba "Vojvodina" Vlada Mandić za magazin "Hello!" potvrdio je da je obnovio vezu sa glumicom Marijom Petronijević, ali dostojan svojih ranijih izjava i stavova, nije želeo da iznosi više detalja o privatnom životu.
- Još ne želim da pričam na tu temu. Znam da sam poznata ličnost i da neke stvari ne mogu da sakrijem od javnosti, ali mi više ne prijaju razgovori koji se tiču mog privatnog života. Fokusirao sam se na privatni biznis, otac sam šestogodišnje kćerke Saše, tako da ne želim da moja mezimica sluša neukusne detalje iz intimnog života svog oca. Naravno, uvek sam imao prijateljski odnos sa medijima i nikada nisam negirao stvari koje su bile istinite, ali o njima više javno ne želim da detaljišem niti da polemišem - za magazin "Hello!" kaže Mandić, koji je istakao da se veoma raduje jer će jedan od najvećih hrišćanskih praznika Uskrs proslaviti u porodičnom okruženju sa kćerkom Sašom.
- Kod nas Hercegovaca Uskrs se slavi na tradicionalan način. Svi članovi porodice okupljaju se u domu mog oca. Ženski deo ekipe zadužen je za slane i slatke poslastice, kao i za farbanje jaja, a mi muškarci obezbeđujemo meso za svečanu trpezu. Obožavam porodična okupljanja jer me svako takvo događanje podseća na detinjstvo i toplinu doma. Inače, postio sam ceo uskršnji post i pred ovaj veliki praznik planiram da se ispovedim i pričestim - kaže Vlada Mandić na kraju razgovora za "Hello!".
Budući da mu devojka Marija Petronijević, sa kojom je obnovio ljubavnu vezu pre njenog ulaska na "Farmu", boravi na imanju u Lisovićima, ovaj galantni sportista odlučio je da za veliku žurku povodom dolaska Uskrsa sve "farmere" obraduje različitim specijalitetima iz bogatog asortimana njegovog restorana "Aleksandrija".

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin