Pola sata sa... Aleksandra Jeftanović

Pola sata sa... Aleksandra Jeftanović

Autor: | 16/05/2013

0


Voditeljka Aleksandra Jeftanović ponovo je u centru medijske pažnje, jer je i ove sezone sa kolegom Ognjenom Amidžićem zadužena za rad na emisijama u okviru rijaliti šou-programa „Farma“. Lepa dama tvrdi da joj prija taj angažman, ali se pored toga bavi i organizacijom različitih događaja, kao i dizajniranjem haljina sa prijateljicom Anom Stanić. Poznata brineta slobodno vreme voli da provodi tako što priprema hranu za sebe i svog verenika Aleksandra Švraka sa kojim je u stabilnoj vezi nekoliko godina.

Nedavno je počela nova sezona "Farme", jeste li se uželeli tog rijaliti-programa?
- Ekipa koja radi “Farmu” je uigrana, ovo nam je već četvrta sezona. Lepo je raditi projekte koji postižu tako dobre rezultate jer to dodatno motiviše.

Po čemu se ova sezona izdvaja u odnosu na prethodne?

- Izdvaja se po učesnicima. Svaka “Farma” je drugačija iako su pravila i obrazac igre isti. Novi ljudi stvaraju novi duh. Ove godine kasting je bio odličan, tako da od ovih farmera možemo još mnogo toga da očekujemo.

Imate li svoje favorite među učesnicima?
- Zaista nemam, a i da je drugačije, ne bih smela da vam kažem.

Koliko se vaš život menja u periodu kada radite "Farmu" i trpe li ostale obaveze zbog toga?
- Često me to u svakodnevnom životu pitaju, a istina je da meni rad na “Farmi” ostavlja najviše slobodnog vremena. Na primer, kad radim neku drugu emisiju, trebalo bi pozvati goste, uraditi pripremu, snimiti, izmontirati, za šta mi je potrebno četiri, pet dana tokom nedelje. Dok radim rijaliti, imam fiksne obaveze, samo nedeljom. Istini za volju, malo se ulenjim posle nedeljnog ručka kada svi planiraju da odremaju ili da odu u šetnju i na kafu sa prijateljima, ali me to prođe čim krenem na posao. Situacija se drastično menja pred kraj sezone, kada su svakog dana poslednje nedelje izbacivanja , plus emisije koje slede posle toga. Sećam se da sam prošli put primala infuziju svaki dan pred posao da bih mogla da izdržim napor.

Planirate li da po završetku ove sezone sa verenikom odete na neko putovanje kako biste se relaksirali?

- Još nemam konkretan plan. Mislim da će ove godine izbor pasti na neko grčko ostrvo, ali još ništa nismo odlučili.

Prati li vaš verenik emisije koje vodite i da li vam daje korisne savete?
- Kada biste njega pitali, verovatno bi vam rekao da prati, ali ne bih rekla da je tako. To dokazuje i nedavni primer kada sam ga pozvala pred kraj emisije, baš u toku drugog pregleda dana, kada sam u studiju čekala da mi dođe izbačeni takmičar. Naš razgovor je tekao normalno, pričali smo o svakodnevnim stvarima sve dok me pred kraj razgovora, da ne bi ispao potpuno nezainteresovan za moj posao, nije pitao da li znam ko će te večeri da ispadne. Toliko o njegovoj zainteresovanosti.

Jedna ste od najatraktivnijih dama na našim prostorima, kako vam uspeva da uvek imate savršenu liniju?
- Hvala na komplimentu, ne foliram se, zaista to ne doživljavam tako. Što se tiče održavanja linije, malo se oslanjam na genetiku, ali kako vreme prolazi, sve manje, a malo vodim računa o ishrani. Planiram da počnem da treniram, ali se za sada izvlačim na obaveze koje imam. Mislim da je najbitnije voditi računa o ishrani. Pred početak “Farme” baš sam se mučila, mnogo sam vodila računa šta jedem, kako bih doterala figuru. Slatkiši su mi najveći problem i njih se najteže odričem. Borba spartanca i hedoniste u meni se vodi svakodnevno.

Kako najviše volite da provodite slobodno vreme?

- Nemam mnogo slobodnog vremena, moj dan je ispunjen obavezama. Rano se budim, već oko sedam sati, a posle rituala kao što su ispijanje kafe, doručak i odlazak na pijacu, koja je najlepša u ovo doba godine, očekuju me obaveze u mojoj PR agenciji. Trenutno privodim kraju organizovanje jedne odlične manifestacije koja će se održavati celog leta. Kući dolazim tek po podne kada spremim ručak, jedemo i već padne veče. Pored toga, trenutno sa mojom prijateljicom, pevačicom Anom Stanić privodim kraju kolekciju haljina, pa i oko toga imam mnogo posla. Dan mi je zaista kratak, ali je ispunjen, i volim što je tako.

Piše: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin