Nataša Bekvalac: Uzbudljiv odmor pred kćerkin polazak u školu

Nataša Bekvalac: Uzbudljiv odmor pred kćerkin polazak u školu

Autor: | 12/08/2013

0


Pop pevačica Nataša Bekvalac otputovala je u Grčku sa kćerkom Hanom, sestrom Kristinom i sestričinom Petrom. Lepa Novosađanka odsela je u luksuznom hotelu nadomak obale na prelepom ostrvu Zakintos. Povod putovanja ženskog dela porodice Bekvalac bio je Natašin koncert zakazan u elitnoj diskoteci u centru ovog turističkog mesta. I pored zahtevnih proba za nastup koje je Nataša imala sa bendom, zanosna plavuša je veliki deo vremena uživala sa porodicom na peščanim plažama koje su zaštitni znak Zakintosa.
Posle raskida emotivne veze sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem spekulisalo se da su se pomirili, ali pošto odmor provode odvojeno izvesno je da od nastavka romanse nema ni reči. Prvobitni plan tridesettrogodišnje pop pevačice bio je da provede svega sedam dana na grčkom ostrvu, ali je odlučila da produži boravak. Koncert koji je održala u poznatoj diskoteci bio je veoma posećen, pa je na veliko zadovoljstvo organizatora Nataša pristala da održi još jedan nastup. Tome su se posebno obradovale Hana i Petra koje uživaju u igrama na plaži i kupanju u moru. Devojčicama su poznate majke ispunile želju da jedan dan provedu krstareći brodom, a Hana je sa Natašom išla i na časove ronjenja. Među brojnim uzbudljivim aktivnostima na vodi sestre Bekvalac i njihove kćerke uživale su i na velikoj gumi koju vuče gliser, što se posebno dopalo devojčicama Hani i Petri.
Pop pevačica i njena sestra, uspešna stilistkinja, iskoristile su priliku da se daleko od očiju javnosti relaksiraju sa svojim kćerkama i dobro se odmore pre nego što se vrate brojnim poslovnim obavezama. Nataša je nedavno promovisala novi spot za pesmu "Kraljica novih ljubavi" koja je za kratko vreme postala hit. Po povratku iz Grčke planira da se posveti radu na novom albumu, kao i na snimanju novih spotova, pa nije isključeno da će plavokosa lepotica zbog toga ponovo otputovati na neku egzotičnu destinaciju. Promociju albuma Nataša planira za 25. septembar na dan njenog rođendana. Osim toga, predstoji joj uzbudljiv period i na privatnom planu budući da njena mezimica na jesen kreće u školu i želi da joj taj dan ostane u što lepšem sećanju. Posebno je ponosna što je njeno dete zrelo za svoj uzrast i što će ranije krenuti u školu, mada se ne veseli što to podrazumeva i ulazak u svet obaveza.
- Hana je nedavno radila testove koji su pokazali da je zrela devojčica i da je potpuno spremna za prvi razred. Zato ćemo pre vremena krenuti u školu. Zbog toga sam vrlo srećna, ali me i malo rastužuje činjenica što više neće moći da ima rasterećeno detinjstvo jer će uskoro dobiti školske obaveze - rekla je nedavno Nataša za „Hello!“.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin