Biljana Radeka-Šćepanović: Volela bih da moja kćerka nasledi suprugov temperament

Biljana Radeka-Šćepanović: Volela bih da moja kćerka nasledi suprugov temperament

Autor: | 15/08/2013

0

Novinarka televizije "Pink" Biljana Radeka-Šćepanović svaki slobodan trenutak ovog leta provodi sa svojom mezimicom Ivom, koja će uskoro napuniti dve godine. Ponosna majka sa svojom kćerkom najradije se igra u parku u blizini njihovog stana na Novom Beogradu, gde uživaju u različitim zabavnim sadržajima namenjenim najmlađem uzrastu.
- Iva je sada prava devojčica koja zna da se igra. Kada odemo u park, odmah trči do prve ljuljaške, kod kuće najviše voli da se zabavlja u bazenu, a kao i sve devojčice obožava da se igra lutkama, da crta i gleda crtane filmove. Čim čuje muziku, počne da igra i tada napravi pravu žurku - zadovoljno govori Biljana koja je ponosna što njena mezimica liči na nju.
- Iva je ista ja kada sam bila mala. Oni koji nisu videli moje slike iz tog uzrasta kažu da ima crte lica na svog oca, a ja im dozvoljavam da žive u zabludi. Volela bih da nasledi suprugov temperament jer je on mnogo staloženiji od mene i sa značajno manje stresa proživljava svaku situaciju.
Budući da je Biljana ovog leta bila pred novim poslovnim izazovom, sa kolegom Nemanjom Velikićem više od mesec dana vodi "Jutarnji program" i tek krajem leta planira da ode na porodični odmor u Crnu Goru.
- Prijatelji nas već čekaju u Crnoj Gori, brojim dane do zasluženog odmora. Unapred znam da će ih biti malo, ali ću zato svaki trenutak iskoristiti na najbolji mogući način. Za početak, biće mi najdraže to što ću ostaviti telefon u Beogradu, a tamo neću imati ni fiksni, a kamoli internet. To je najbolji način da odmorim mozak od svega s čim se borim u Beogradu - tvrdi atraktivna brineta kojoj u brizi oko deteta pomaže njena majka, a od jeseni planira da kćerku upiše u vrtić.
- Ivu za sada čuva njena baka koja joj je najbolja drugarica. Baka sve dozvoljava, s njom se najbolje ispriča, uvek joj daje slatkiše kad zatraži i udovoljava svakom njenom prohtevu. Na jesen ću je upisati u vrtić, jer u oktobru će napuniti dve godine i verujem da će joj druženje sa vršnjacima mnogo značiti. Voli decu i druželjubiva je, boravak sa mališanima višestruko će joj značiti.
Uspešna novinarka veoma je zadovoljna što je imala priliku da poslednjih nedelja radi na najtežoj televizijskoj formi, to jest da vodi uživo emisiju koja traje četiri sati i nada se da će joj dobri rezultati koje je tom prilikom postigla pomoći u daljoj karijeri.
- Moj kolega Nemanja i ja angažovani smo da mesce i po dana radimo "Jutarnji program", a to je sasvim dovoljno vremena da pokažete šta umete i preporučite se za eventualne nove projekte. Ipak, želim da ostanem verna formi koja mi najbolje leži, a to su Vesti i uređivanje jutarnjeg „Dnevnika“. Od septembra se vraćaju Jovana Joksimović i Srđan Predojević, počinje nova sezona i nadam se da će biti mesta i za nove prilike za dokazivanje - zaključuje Biljana.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin