Sve toalete dodele MTV nagrada

Sve toalete dodele MTV nagrada

Autor: | 26/08/2013

0

U noći između 25. i 26. avgusta u Bruklinu je održana jubilarna, trideseta po redu VMA dodela.

Najzapaženije zvezde bile su svakako Lejdi Gaga, koja je otvorila dodelu izvođenjem svoje nove pesme "Applause", Kejti Peri, koja je, kao jedina pevačica, uz Majkla Džeksona, koja ima 5 "No1 hitova" sa istog albuma, zatvorila ovu dodelu. Takođe, Džastin Timberlejk potpuno zasluženo dobio je specijalno priznanje za koreografiju u svojim spotovima koja nosi ime Majkla Džeksona, a osvojio je još tri priznanja, uključujući i glavnu nagradu za spot godine ("Mirrors"). Pre nego što mu je uručena specijalna nagrada, Timberlejk, najavljen od strane Džimija Felona kao "predsednik popa", izveo je petnaestominutnu kompilaciju svojih najvećih hitova, zaključno sa pesmom “Mirrors”. Baš kao što se šuškalo, za ovu priliku okupila se i originalna petorka ‘N Sync, koja je izvođenjem pesama “Girlfriend” i “Bye Bye Bye” nakratko vratila publiku u dane njihove stare slave.

Osim Timberlejka, zvezde večeri bili su i Maklmor i Rajan Luis koji su osvojili tri prizanja, uključujući i ono za spot sa najboljom porukom ("Same Love"). Nešto kasnije tokom večeri, njih dvoje su izveli pomenutu pesmu uz prilično dirljivu interpretaciju Meri Lambert i Dženifer Hadson, podsećajući još jednom na važnost jednakih prava za sve.

Nagradu za najbolji ženski spot odnela je Tejlor Svift za ekranizaciju pesme “I Knew You Were Trouble”, koja je u svom stilu zahvalila onome koji ju je inspirisao da napiše taj hit.
- On zna tačno ko je, i hvala ti što si mi done nagradu - ironično je kroz osmeh dodala Svit.

Vlasnik najboljeg muškog spota je Bruno Mars ("Locked Out of Heaven"), koji je nešto kasnije izveo i svoj novi singl “Gorilla”.

Kanje Vest i Drejk priredili su solidne nastupe, dok su Robin Tiki i usiljena, prenaglašeno seksepilna Majli Sajrus zajedno izveli letnje hitove “We Can’t Stop” i “Bllured Lines”, uz pomoć Kendrika Lamara i 2 Chainz.

A mi vam donosimo sve toalete sa crvenog tepiha MTV VMA!


Autor: Life Content
izvor: B92
Foto: SIPA, TANJUG

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još