Pola sata sa... Sanja Marinković

Pola sata sa... Sanja Marinković

Autor: | 03/11/2013

0

Popularno lice televizije "Pink" Sanja Marinković sa mnogo žara i entuzijazma započela je novu, jedanaestu po redu sezonu emisije "Magazin in", čiji je autor i voditelj. U ovom ciklusu poznata tridesetdevetogodišnjakinja obećala je puno dobrih priča, neobičnih tema i odgovora na razna zanimljiva pitanja. Pored "Magazina in", majka šestogodišnjeg Strahinje veruje da će i njena druga emisija "Bračni sudija", koju vodi na televiziji "Pink", gledaocima biti zanimljiva, kao i u prethodnoj sezoni. Da bi se u potpunosti odmorila i zablistala na malim ekranima, posle prethodne sezone Sanja je u društvu supruga Aleksandra i sina Strahinje fantastično organozovala letnji odmor. Srećna porodica prvo je boravila na plažama predivnog grčkog ostrva Skijatosa, a potom su u potrazi za nižim temperaturama uživali u planinarenju.

Posle decenije rada i vođenja emisije "Magazin in" da li vam je teško da pronađete nove teme i da gledaocima budete interesantni?

- Moram da priznam da mi zaista nije teško. Najbitnije je da radim posao koji volim i u kome uživam. Osluškujem interesovanja ljudi koje svakodnevno srećem na ulici, u prodavnici, na pijaci. Emisiju organizujem tako da u društvu poznatih ličnosti raspravljam i komentarišem aktuelne teme i probleme koji nas okružuju. Ovoga puta u "Magazinu in" želela sam da više dam priliku običnim ljudima da učestvuju u mojoj emisiji i da raznim stručnjacima postavljaju pitanja koja možda nikada ranije nisu imali priliku.

Je li vam krivo kada neka poznata ličnost odbije da gostuje u vašoj emisiji, a pojavi se kao gost kod vaše koleginice na istoj televiziji?
- Na moju sreću, obično je obrnuta situacija. Ne pamtim kada mi se i da li mi se ikada desila slična neprijatnost. Javne ličnosti znaju koncept moje emisije i obično rado gostuju u njoj.

Ko od javnih ličnosti, po vašem mišljenju, glumi najveće zvezde?
- Najveće zvezde glume oni koji iza sebe imaju najmanje ili najslabije karijere. Najbolji gosti su one osobe koje publika svrstava u najpopularnije. Meni je uvek drag gost pevačica Zorica Brunclik. U jednoj emisiji mi je bez trunke stida priznala da se plaši starenja i da zbog toga već duže ne uključuje svetlo u toaletu.

Gde ste proveli leto?

- Suprug, sin Strahinja i ja smo bili na Skijatosu, gde smo se fenomenalno proveli. Uživali smo u prelepim plažama, a pošto svi odlično plivamo zajedno smo preplivavali velike rute.

Malo je poznato da ste svi u porodici planinari.
- Tako je. Planinarenje je suprugova i moja zajednička ljubav. Jedva smo čekali da naš sin malo poraste pa da nam se i on pridruži u toj aktivnosti. Ovog leta obilazili smo Triglav, tačnije oblast Kobarid. Bilo je to nezaboravno iskustvo.

Jeste li odlučili da li će Strahinja sledeće godine krenuti u državnu ili privatnu školu?
- Strahinja sigurno neće krenuti u neku privatnu osnovnu školu, jer mislim da nemaju adekvatan program, a sina ne želim da upišem u školu koja još nijednu generaciju osmaka nije izvela do kraja.

A državna škola?

- Verovatno sam i ja, kao sve majke, u haosu i ne znam šta da mislim. Kvalitet škole zavisi od nastavnika i njihove zainteresovanosti. Potrebno mi je mnogo još vremena da se dobro informišem o svim segmentima obrazovanja u određenoj školi. Nedavno sam saznala da je jedna osnovna škola u centru Beograda koja je važila za jednu od boljih, na kraju prethodne školske godina imala poražavajuće rezultate.

Nedavno ste upriličili zabavu povodom četrdesetog rođendana vašeg supruga Aleksandra.
- Veoma sam bila zaokupljena time. Želela sam da mu organizujem veliki parti, ali on mi je rekao da se više raduje nekoj intimnijoj večeri u malom porodično-prijateljskom okruženju. Ispunila sam mu želju, pa pošto je on pobedio ja sam sebi obećala da ću za četrdeseti rođendan, u martu sledeće godine, sebi upriličiti nezaboravnu žurku.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin