Vlada Mandić: U mojoj i Marijinoj vezi sve savršeno funkcioniše

Vlada Mandić: U mojoj i Marijinoj vezi sve savršeno funkcioniše

Autor: | 01/12/2013

0

Bivši uspešni rukometaš Vlada Mandić u poslednje vreme ozbiljno se posvetio političkim i poslovnim aktivnostima. Zbog prirode posla kojim se bavi popularni tridesettrogodišnjak sve češće izbegava da javno govori o privatnom životu. Budući da je nekada bio omiljeni lik među poznatim sportistima, mediji i dalje u stopu prate njegov ljubavni život. Poslednja vest koja se pojavila o njemu bila je vezana za raskid sa glumicom Marijom Petronijević, sa kojom je nekadašnji zavodnik, a sada uspešni biznismen, skoro godinu dana u emotivnoj vezi. Bivši sportista nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje tvrdnje da više nisu par.
Za magazin "Hello!" Vlada objašnjava u kakvom je zaista odnosu sa izabranicom svog srca, markantnom umetnicom koja je širu popularnost stekla u rijaliti-programima televizije "Pink".
- U poslednje vreme veoma sam zauzet, pa ne stižem da pročitam svu štampu, kao ranijih godina. Obično me prijatelji obaveste kada se pojave informacije o meni i mom privatnom životu. Moram da priznam da mi nije drago što je deo javnosti nastavio da se bavi mojom privatnošću. Tekstovi takve vrste mi više ne odgovaraju, na prvom mestu zbog moje kćerke Saše, kao i zbog moje političke i poslovne karijere. Moja interesovanja i želje idu u potpuno suprotnom smeru. Budući da sa magazinom "Hello!" imam izuzetnu saradnju, mogu da kažem da je na mom emotivnom planu sve u najboljem redu, nije bilo nikakvih problema. U mojoj i Marijinoj vezi sve dobro funkcioniše. Marija je zaista divna devojka, koja me je osvojila lepotom, dobrotom i lepim ponašanjem - započinje razgovor Vlada Mandić koji uskoro sa svojom lepšom polovinom planira da otputuje na Maldive.
Iako i dalje izbegava temu braka, kako kažu njegovi prijatelji, pre nekoliko meseci zgodni sportista imao je priliku da boravi u Požegi, gde je upoznao roditelje lepe glumice, na koje je ostavio odličan utisak. Iste simpatije prema Mariji gaje i članovi Vladine familije. I pored svega toga, markantni sportista i dalje ne veruje u instituciju braka.
- Iz ličnog iskustva znam da brak sve pokvari. Nikad ne reci nikad, ali za sada imam takav stav. Najvažnija su deca. Kao pravi Hercegovac, srećan sam što imam kćerku Sašu, ali priželjkujem da dobijem sinove - kaže Vlada, koji je neizmerno srećan što je njegova jedinica Saša, koju ima iz braka sa Jelenom Višekrunom, postala đak prvak.
- Moja Saša je krenula u prvi razred osnovne škole i veoma sam ponosan na nju. Za razliku od mene, koji nisam voleo da učim, moja kćerka obožava da ide u školu, a kada dođe vikend, žali jer tada nema nastave. Budući da puno radim, trudim se da, kad god mi se ukaže prilika, odem kod moje Saše u Novi Sad, gde ona trenutno živi sa majkom. Trudim se da joj budem dobar otac i da joj ispunjavam sve želje. Iako ne živim sa njom, čini mi se da joj to ne smeta, jer je od malih nogu navikla da sam zbog sporta stalno odsutan od kuće. Drago mi je što je Saša nasledila moje sportske gene, trenira ritmičku gimnastiku. Uspešna je u tome, mada, ako se ja pitam, ne bih voleo da se sportom bavi profesionalno. Ali, ako i to bude želela, ja ću je podržati, kao i u svemu drugome - priča šarmantni sportista i napominje da će zbog velike poslovne, odnosno političke angažovanosti najverovatnije morati da se odrekne funkcije predsednika skupštine Rukometnog kluba "Vojvodina".
- U toku karijere rukometaša osvojio sam više od četrnaest trofeja. Tokom mog mandata, kao predsednika skupštine, Rukometni klub "Vojvodina" postao je šampion naše zemlje. Postigao sam svoj cilj, podigao sam taj sportski klub na noge, ali zbog preteranog poslovnog i političkog angažmana i putovanja neću biti u prilici da profesionalno obavljam tu funkciju - iskren je Mandić, koji je nedavno diplomirao prava.
Vlada objašnjava zbog čega je kao bivši sportista odlučio da se oproba u politici i na koji način je tako brzo napredovao u stranci.
- Politikom sam poželeo da se bavim u onom trenutku kada sam osetio potrebu da svojim znanjem i iskustvom pokušam nešto da učinim za našu zemlju. Istina je da sam stranački brzo napredovao, trenutno sam u glavnom odboru moje partije i poslanik sam u Skupštini grada, ali isključivo zahvaljujući mom profesionalnom životu. Svim strankama je važno da u prvim redovima imaju javne ličnosti sa uspešnim karijerama. Dakle, te dve funkcije nisam dobio preko noći, ni preko veze - kaže na kraju razgovora Vlada Mandić, čiji je cilj da se politički posebno angažuje u oblasti razvoja sporta u našoj zemlji.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti