Marija Kilibarda: Muškarci se plaše da mi priđu jer sam javna ličnost

Marija Kilibarda: Muškarci se plaše da mi priđu jer sam javna ličnost

Autor: | 07/12/2013

0


Voditeljka „Prve“ televizije Marija Kilibarda osim šarmom i neposrednošću, jednako pleni svojom lepotom i negovanim izgledom. Osim simpatija brojnih gledalaca pored malih ekrana, lepa novinarka gde god da se pojavi ne može da ostane neprimećena, te ne čudi da je kozmetička kompanija „Oriflame“ upravo nju izabrala za zaštitno lice svoje glamurozne kampanje.
- Zastupati tako jak, priznat brend i jedno od najprepoznatljivijih imena na planeti velika je čast, naročito što mislim da su žene kod nas posebno probirljive i vrlo dobro znaju šta traže od kozmetičkih proizvoda. „Oriflame“ je u našoj zemlji zastupljen veoma dugo i sjajno se kotira, a zajednički cilj nam je da sve predivne proizvode iz njihove široke palete učinimo dostupnim još većem broju dama, jer verujem da samo ono što je kvalitetno i prirodno može da godi našoj koži i telu - kaže na početku razgovora za „Hello!“ zgodna voditeljka.

Proizvode kozmetičke kuće „Oriflime“, čije je zaštitno lice, Marija godinama i privatno koristi.
- Određenim linijama sam odana godinama, jer je moja majka dugo radila u „Oriflamu“ i navikla je moje dve mlađe sestre i mene na proizvode ove kuće još sredinom devedesetih godina. Tokom snimanja bila sam u prilici da se upoznam sa različitim kolekcijama proizvoda koje ranije nisam koristila i mogu reći da sam oduševljena. Teško mi je da kažem koji mi je omiljeni jer ih ima baš mnogo koji mi se dopadaju, ali bih možda istakla ruževe „Girodani Gold Voluptious“ jer su postojani i nijanse mi savršeno odgovaraju. Ova kompanija podržava prirodan izgled i smatra da se može biti lep i sa minimalnom količinom šminke. To se savršeno poklapa sa mojim ličnim stavom, tako da nemam obavezu da ulažem dodatni napor kako bih u svakom trenutku izgledala “savršeno”.

Bilbordi sa Marijinim likom nalaze se na mnogim lokacijama našeg glavnog grada, što ne doživljava kao nešto posebno.

- Nije mi neobično što svoj lik mogu da vidim na svakom koraku u gradu. Posle trinaest godina rada na televiziji navikla sam na sve to, ali kao svaka žena uvek sebi nađem neku manu, čak i kada su fotografije perfektno retuširane i sve lepo upakovano - iskrena je Marija.

Iako joj se muškarci često udvaraju, ona trenutno nema dečka. Često ističe da uprkos tome što je po prirodi neposredna, srdačna i otvorena, jači pol se često plaši da joj priđe jer je javna ličnost.
- Otvoreno i transparentno, retko mi prilaze muškarci, češće se kriju iza poruka i buketa cveća. Ne bih rekla da sam „nedodirljiva“ jer sam društveno veoma aktivna i ekstrovertna po prirodi, ali imam utisak da ih žene koje se bave javnim poslom više odbijaju zbog publiciteta koji nas okružuje nego što privlači.

Marijinoj lepoti doprinose i njen odnos prema telu i zdrave životne navike koje svakodnevno praktikuje, mada se dešava da oscilira u kilaži.
- Prva polovina godine bila mi je prilično burna, radila sam naporno, putovala mnogo, raskinula sam dugu vezu, preselila sam se i u čitavoj toj gunguli zapostavila sam zdravlje. Posle toga moj doktor ponovo me je uzeo pod svoje i prvih dvadeset pet dana propisao mi je ozbiljnu detoksikaciju i odgovarajući režim ishrane. Kada sam povratila snagu i oslobodila se prvih pet kilograma, uvela sam i redovne treninge. Prvi put u životu otkrivam čari boksa, koji istovremeno aktivira celu mišićnu muskulaturu, oblikuje telo, ali je i svojevrsna antistres terapija. Sada se savršeno osećam u svojoj koži - završava Marija.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još